ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Δράμας συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον διοικητή του Νοσοκομείου Δράμας σχετικά με την λειτουργία του παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στην πόλη μας.

Εκφράζουμε, καταρχήν, την ικανοποίησή μας για την έναρξη λειτουργίας της δομής στην Δράμα, κάτι που θα ανακουφίσει δεκάδες συνδημότες μας που χρειάζονται υποστήριξη και μέχρι τώρα κατέφευγαν στις δομές γειτονικών πόλεων.

Οι πολίτες αυτοί χρειάζονται την πλήρη στήριξη από τις δημόσιες δομές υγείας, μέχρι την ομαλή επανένταξή τους στις κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Σχετικά με τα ζητήματα κάλυψης του ΟΚΑΝΑ από το απαραίτητο προσωπικό και τα έξοδα λειτουργίας του, το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δράμας ζητά την γρήγορη πρόσληψη τουλάχιστον των άλλων δύο μόνιμων υπαλλήλων που απαιτούνται, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις του προέδρου του ΟΚΑΝΑ, ώστε να μην δημιουργούνται κενά με αποσπασμένους υπαλλήλους από το Νοσοκομείο καθώς και την προγραμματική σύμβαση μεταξύ νοσοκομείου-ΟΚΑΝΑ για την κάλυψη των εξόδων ηλεκτροδότησης του χώρου, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου Δράμας.

 

Για την Ε. Γ του Ν.Τ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. Δράμας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πανίδης Απόστολος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αρναούτης Ιωάννης