ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (17.00, LIVE ΕΡΤ-3) ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΜΠΥΡΟ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

  • Εκτός ομάδας ο Αντώνης Κασδοβασίλης που με δήλωσή του εύχεται νίκη την Κυριακή και ηρεμία στην ομάδα
  • Αποχωρεί από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή ο Νίκος Ιωσηφίδης και αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στην ομάδα
  • Ο Γ. Μπύρος συζητά για τη νέα χρονιά για τα πρόσωπα και το μπάτζετ, ενώ μετά την γκάφα στο «Κλ. Βικελίδης» είναι κάθετα αποφασισμένος για μηδενική ανοχή
  • «Ντόπες» Ν. Κωστένογλου για νίκη
  • Χωρίς Λεάλ ο ΟΦΗ

 

Η φετινή χρονιά στη Δόξα τα είχε όλα και φυσικά έως το τέλος της περιόδου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, σε φιλοσοφία, στόχους και πρόσωπα. Ο κ. Γιάννης Μπύρος ήρθε η στιγμή να πάρει γενναίες αποφάσεις, αφού η διάθεση ενός ποσού επιπέδου 5αδας για Super League έφερε τη Δόξα στην 26η αγωνιστική στην 8η θέση στη Football League!!!

Είναι ξεκάθαρο και ολοφάνερο ότι υπάρχουν ευθύνες στο σχεδιασμό της ομάδας (βλέπε Βιτλής αμυντικό χαφ), στην επανάπαυση μιας νοοτροπίας ότι την 1η του μήνα ο Μπύρος πληρώνει και τέλος η αστοχία στην στελέχωση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου έφερε την ομάδα (μετά τη δεδομένη αφαίρεση των 3 βαθμών) στην 8η θέση (!!!) με 40 βαθμούς. Μια γενική ΑΠΟΤΥΧΙΑ για όλους στην ΠΑΕ.

Ήδη ο Γιάννης Μπύρος είναι αποφασισμένος να πάρει αποφάσεις για απομακρύνσεις, με πρώτο τον Αντώνη Κασδοβασίλη να είναι ήδη παρελθόν και να δηλώνει στην εφημερίδα «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: «Μου γνωστοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας μου. Εύχομαι ηρεμία στην ομάδα και νίκη την Κυριακή (σ.σ. με ΟΦΗ)».

Παράλληλα, αποχωρεί από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή ο Νίκος Ιωσηφίδης και αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στην ομάδα.

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς είναι στις προτεραιότητες του κ. Μπύρου και ήδη συζητά την εκχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου σε παράγοντες εντός Δράμας και ταυτόχρονα τη στήριξη του εγχειρήματος με χορηγικό πακέτο.

Το δεδομένο είναι ότι το «πάρτυ» παίρνει τέλος. Όπως προαναφέραμε τα κεφάλαια που διατέθηκαν μαζί και οι προσδοκίες πήγαν στράφι. Απομένει η αποκωδικοποίηση της φετινής χρονιάς για ασφαλή συμπεράσματα.

 

Η ανακοίνωση και οι λόγοι για τις αλλαγές

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα για τις αλλαγές έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Κασδοβασίλη, τον οποίο ευχαριστεί για τα όσα πρόσφερε μέχρι τώρα στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, ο Νίκος Ιωσηφίδης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στην ομάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον Αντώνη Κασδοβασίλη η απόφαση για την απομάκρυνσή του λήφθηκε, γιατί ως γενικός αρχηγός, αλλά και ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο, ειδικά στην αναμέτρηση με τον Άρη που ήταν τιμωρημένος ο τεχνικός διευθυντής και ήταν στην εξέδρα, γνωρίζει τα πάντα για τους παίκτες, γιατί είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, πάει το φύλλο αγώνος τους διαιτητές κλπ.. Έπρεπε λοιπόν να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τη στιγμή που ο προπονητής σήκωνε τον έκτο παίκτη για αλλαγή.

Πάντως, κύκλοι της ΠΑΕ Δόξα επισημαίνουν ότι ο Αντώνης Κασδοβασίλης ως ποδοσφαιριστής της Δόξας, αλλά και από τις θέσεις που έχει διατελέσει έχει προσφέρει στην ομάδα, την αγαπάει και για αυτό και τον σεβόμαστε.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Νίκου Ιωσηφίδη από  τη θέση του τεχνικού Διευθυντή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο κ. Ιωσηφίδης μίλησε με τον Πρόεδρο κ. Μπύρο και του είπε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον προπονητή διότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε ο κ. Μπύρος να τον έχει μαζί του και να βοηθήσει από διοικητικό πόστο στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, επειδή έχει προσφέρει στο Σύλλογο. Επίσης ένας ακόμη λόγος που κ. Ιωσηφίδης δεν ήθελε να πιεστεί πλέον, με την καθημερινή εντρύφησή του στα αγωνιστικά της ομάδας, είναι και ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο δίμηνο.

 

Νίκη την Κυριακή

 

Εν μέσω γενικής κρίσης η ομάδα την Κυριακή υποδέχεται (17.00, ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ-3) τον πρωτοπόρο ΟΦΗ, εκεί όπου η στήριξη και η ψύχωση μέσα στην καταιγίδα του χειμώνα έφερε τον απόλυτο πρωταθλητισμό.