Και οι δύο εκλέχτηκαν για πρώτη φορά στις εκλογές του 2019 και ασκούν τα καθήκοντά τους εδώ και περίπου 13 μήνες. Κι όμως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει και οι δύο –ο καθένας στον τομέα ευθύνης τους- να ξεχωρίσουν με το έργο τους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παρουσιάζονται από πανελλαδικής εμβέλειας Μ.Μ.Ε. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αναστάσιο Καγιάογλου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας κ. Αναστασία Τόλιου.

Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» (η οποία κυκλοφόρησε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου) φιλοξενούνται ρεπορτάζ τόσο για τον κ. Καγιάογλου, σχετικά με τις σημαντικές χρηματοδοτήσεις που έχει πετύχει τελευταία ο Δήμος Παρανεστίου, όσο και για την κ. Τόλιου, σχετικά με τη διοργάνωση της φετινής Ονειρούπολης και την προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο Δράμας για να μην λείψει ούτε φέτος, παρά την πανδημία του κορωνοϊού, η χριστουγεννιάτικη μαγεία από την πόλη που έχει συνδεθεί με τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το «Παρασκήνιο» αυτής της εβδομάδας, το οποίο πωλείται μόλις με 1,5 ευρώ και περιλαμβάνει αποκαλυπτική ύλη, έχει… άρωμα Δράμας, καθώς και τα δύο ρεπορτάζ φιλοξενούνται στο «Spy News», στο ειδικό ένθετο για τους Δήμους όλης της χώρας.