Μήνυμα κατά του σεξισμού από τη Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, με αφορμή την επίθεση στην Έφη Αχτσιόγλου. Η ανάρτησή της στα social media.

Απάντηση στη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Έφη Αχτσιόγλου από χρήστες των social media μετά τη χθεσινή της παρουσία on camera, έδωσε με τη σειρά της η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, δίνοντας το δικό της μήνυμα κατά του σεξισμού.

“Αυτός ο κόσμος πρέπει ν αλλάξει” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ανάρτησή της στα social media, έγραψε:

Με την Έφη Αχτσιόγλου και με κάθε νέα ή ηλικιωμένη, εργαζόμενη ή άνεργη, μητέρα, σύζυγο, single, μέχρι να πάψει ο σεξισμός, τα άθλια σχόλια και τα υπονοούμενα, η καταπίεση και οι προσβολές στους χώρους εργασίας, στην καθημερινότητα, στην κοινωνία. Αυτός ο κόσμος πρέπει ν αλλάξει.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, σε παρέμβασή της την Τετάρτη, είπε σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της: “Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει”.

Πηγή: news247.gr