“Σεβαστείτε τις συστάσεις ασφαλείας” το μήνυμα στα social media. Διακοπή στο Ράλι Ακρόπολις έφεραν… φανατικοί θεατές, κατά την τρίτη ειδική (SS3) στο Λουτράκι.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WRC) ξαναβρήκε το Ράλι του. Το Ακρόπολις” είναι και πάλι εδώ και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα δεν θέλουν να χάσουν… στιγμή.

Η εκκίνηση έγινε την Πέμπτη (10.09.2021) από το κέντρο της Αθήνας και την Παρασκευή είναι η σειρά των ειδικών σε Αγίους Θεοδώρους, Λουτράκι, Θήβα και Ελάτεια.

Το πρώτο μισό των ειδικών της Παρασκευής στο EKO Ράλι Ακρόπολις ολοκληρώθηκε με τον Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Yaris) ναι είναι ο κερδισμένος στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές.

Στην τρίτη -όμως- ειδική (SS3) στο Λουτράκι είχαμε διακοπή, λόγω της παρουσίας φανατικών φίλων του WRC σε σημεία που έθεταν σε κίνδυνο εαυτούς και τους οδηγούς. Υπήρξε μικρή καθυστέρηση, προκειμένου να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο.

“Ο λόγος της διακοπής της ΕΔ3. Σεβαστείτε τις συστάσεις ασφαλείας!” αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media ο λογαριασμός του “Ράλι των Θεών”.

 

Πηγή: newsit.gr