ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΤ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Δράμας, με τη συμμετοχή ενός και μόνο συνδυασμού (με την ονομασία «ΕΠΙΧΕΙΡΩ», όπως άλλωστε συνέβη και την προηγούμενη φορά.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου προσήλθαν στο επιμελητηριακό μέγαρο και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ψηφίζοντας στις 4 κάλπες που είχαν στηθεί και αφορούσαν η κάθε μία συγκεκριμένο τμήμα (Εξαγωγικό, Εμπορικό, Μεταποίησης και Υπηρεσιών).

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επανεξελέγη ο κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν και μοναδικός υποψήφιος, ενώ μέσα από τη διαδικασία αναδείχθηκε και το νέο 21μελες Δ.Σ. του επιχειρηματικού φορέα, από ένα σύνολο 33 υποψηφίων. Ο κ. Γεωργιάδης εκλέχτηκε για δεύτερη φορά στη θέση του Προέδρου. Για πρώτη φορά ως μέλος του Δ.Σ. εκλέχτηκε το 1997, ενώ στη θέση του Προέδρου είναι από το 2011.

Στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, συμμετέχουν οι:

Πρόεδρος: Γεωργιάδης Στέφανος

Μέλη (ανά τμήμα και ανά σειρά εκλογής):

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Πολυτάρχης Βασίλειος

Κύρτσης Γεώργιος

Καρυπίδης Παναγιώτης

Γκαγκάνης Χρήστος

Κεσκίνογλου Ιωάννης

ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Τομπουλίδης Ευστάθιος

Σταυρόπουλος Ευστράτιος

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

Ελματζόγλου Ιωάννης

Καμπουρίδης Γαβριήλ

Αργυρίου Γρηγόριος

Ναζάρογλου Λάμπρος

Τεκτονίδου Αναστασία

Δρουγούτης Μιχαηλ

Μουρμούρης Όθων

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ρεπάκης Αθανάσιος

Μπαντής Ιωάννης

Σαμαράς Ελευθέριος

Ηλιάδης Ηλίας

Ευθυμιάδης Κοσμάς (Μάκης)

Κατρανίτσα Θεοδώρα

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος κ. Γεωργιάδης έλαβε έδρα στο νέο Δ.Σ. από το Εμπορικό Τμήμα. Επίσης, μετά την καταμέτρηση, προέκυψε ισοψηφία στο Τμήμα Υπηρεσιών στην τελευταία εκλόγιμη θέση (6η) ανάμεσα στην κ. Θεοδώρα Κατρανίτσα και στην κ. Μαρία Βραδέλη κι έτσι πραγματοποιήθηκε κλήρωση για την ανάδειξη μέλους του Δ.Σ.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προκύψει και η νέα 7μελής Διοικούσα Επιτροπή, καθώς και να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.