Η Περιβαλλοντική Εθελοντική Ομάδα Νέας Σεβάστειας ανέλαβε και οργάνωσε την πρωτοβουλία καθαρισμού της περιοχής. Με μια εθελοντική ομάδα φρόντισαν για τον εξοπλισμό των εθελοντών, όρισαν σημείο συνάντησης και με πολύ όρεξη και χαμόγελα ξεχύθηκαν στην δουλειά. Έπειτα απο την  συλλογή των σκουπιδιών και σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας αποφάσισαν να  σταλθούν οχήματα του Δήμου ώστε να απομακρυνθεί ο μεγάλος όγκος τους.

Η εθελοντική αυτή δράση έγινε γνωστή απο την ίδια ομάδα στην σελίδα τους στα social media, οι οποίοι έγραψαν τα εξής:

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική μας δράση, καθαρίζοντας την περιοχή από νεκροταφεία Νέας Σεβάστειας και στον δρόμο από πίσω προς Δράμα που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται πολύ για αθλητισμό και πεζοπορία.

Συναντηθήκαμε στην πλατεία, εξοπλιστήκαμε με γάντια, σακούλες, χαμόγελα και ξεκινήσαμε την πρώτη δράση μας δυνατά!!! Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες τα σκουπίδια ήταν πολλά αλλά η θέληση μας για ένα καθαρό περιβάλλον μεγαλύτερη.

Η δράση μας ολοκληρώθηκε σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας να στείλει αύριο ένα όχημα λόγο μεγάλου όγκου σκουπιδιών και να γίνει η αποκομιδή τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές, αυτό ήταν μόνο η αρχή, ετοιμαζόμαστε για την επόμενη δράση…