ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΚΑΙ «ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΙΑΤΩΝ ΣΕ 550 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 

  • Γρηγόρης Ιωαννίδης, Πρόεδρος Λέσχης Lions Δράμας: «Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε και πάλι φέτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης»
  • Αναστασία Τόλιου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δράμας: «Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας με τόσα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα να υπάρχουν άνθρωποι, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας»

 

Σε προσφορά ειδών και συγκεκριμένα απορρυπαντικών πιάτων προχώρησε η Λέσχη Lions Δράμας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας. Το ποσό για την αγορά των απορρυπαντικών πιάτων, τα οποία θα προσφερθούν σε 550 οικογένειες, προήλθαν από τη δράση της Λέσχης Lions Δράμας στην Ονειρούπολη με τις «Κλειδαριές Αγάπης» και τον «Κουμπαρά της Αγάπης».

Στο πλαίσιο της παράδοσης των ειδών, ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Ιωαννίδης και μέλη της Λέσχης Lions Δράμας επισκέφτηκαν τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας κ. Αναστασία Τόλιου.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Δράμας κ. Γρηγόρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Η δράση που κάνουμε κάθε χρόνο στην Ονειρούπολη, που αφορά τον πυλώνα της πείνας, με τις “Κλειδαριές Αγάπης” και τον “Κουμπαρά της αγάπης”, δίνουν τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να “κλειδώσουν” την αγάπη τους και παράλληλα να “ξεκλειδώσουν” την αγάπη της προσφοράς.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε και πάλι φέτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους, για να υλοποιήσουμε τις ανάγκες τους, φέτος προσφέρουμε σε 550 οικογένειες 550 απορρυπαντικά πιάτων.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό, διότι κάθε χρόνο μπορούμε και συνεισφέρουμε και δίνουμε τις υπηρεσίες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Εύχομαι αυτή η δράση να συνεχιστεί και να αγκαλιαστεί ακόμη περισσότερο από τους συμπολίτες μας κάθε χρόνο.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και φως στις ψυχές μας, σε όλους τους συμπολίτες μας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας κ. Αναστασία Τόλιου, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., σημείωσε: «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας με την αμέριστη συμπαράσταση της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας προσφέρει μεγάλη βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Την προηγούμενη εβδομάδα και ενόψει Πάσχα πραγματοποιήθηκε η 1η διανομή του έτους. Από τον ετήσιο προϋπολογισμό του Δήμου μας προσφέρθηκαν σε 544 οικογένειες 21 τυποποιημένα είδη διατροφής και δωροεπιταγές αξίας 40, 70 και 100 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό μελών των νοικοκυριών, προκειμένου να ενισχυθεί το εορταστικό τραπέζι συμπολιτών μας.

Σήμερα (σ.σ. Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου) με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου τον Πρόεδρο Γρηγόρη Ιωαννίδη και μέλη της Λέσχης Lions για μια ευγενική χορηγία που έχει καθιερωθεί σε ετήσια βάση με σκοπό την υποστήριξη των ωφελουμένων.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή συμπαράστασή τους στο έργο μας. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας με τόσα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα να υπάρχουν άνθρωποι, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας.

Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι στο άμεσο μέλλον κανείς συνάνθρωπος μας να μην έχει ανάγκη. Μέχρι να συμβεί αυτό οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα τους και να ενισχύουμε τις προσπάθειες με όποιον τρόπο μπορούμε.

Αναμένουμε το παράδειγμα της Λέσχης Lions να βρει πολλούς μιμητές. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας. Καλό και ευλογημένο Πάσχα σε όλους!».