ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων CRABS (www.crabs.gr), στο πλαίσιο έναρξης λειτουργίας του, σε συνεργασία με την εταιρεία ειδικευμένου εξοπλισμού ορεινού τρεξίματος La Sportiva» και την ομάδα One Step Beyond_Endurance Team», διοργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Κορύλοβο Δράμας, προπονητική ημερίδα με θέμα: «Εισαγωγή στο ορεινό τρέξιμο».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί αναλυτική τεχνική παρουσίαση των κυριότερων μοντέλων παπουτσιών της La Sportiva, Αkyra, Αkasha, Bushido, Ultra Raptor και Lycan, από τον Παναγιώτη Γούναρη, πολύπειρο δρομέα βουνού και υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρείας για την Βόρεια Ελλάδα.

Όσοι δρομείς παραβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κορυφαία εταιρεία υποδημάτων ορεινού τρεξίματος, να δοκιμάσουν τα μοντέλα της αρεσκείας τους και να διαπιστώσουν προσωπικά γιατί η La Spotiva θεωρείται η πλέον αγαπημένη εταιρεία όλων των δρομέων ορεινού τρεξίματος.

Η προπονητική ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

 

Το πρόγραμμα της προπονητικής ημερίδας

 

11:00 π.μ. Συγκέντρωση δρομέων στο Κιόσκι του Πανοράματος.

11:10 π.μ. Καλωσόρισμα των δρομέων.

11:15 π.μ. Παρουσίαση του προγράμματος της Ημερίδας από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – Προπονητή της ομάδας «One Step Beyond_Endurance Team», Δημήτρη Τζεφαλή.

11:20 π.μ. Παρουσίαση των παπουτσιών La Sportiva από τον εκπρόσωπο της εταιρίας Παναγιώτη Γούναρη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομαδικής προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κορυφαία παπούτσια της La Sportiva, τα οποία θα βρίσκονται στο stand του καταστήματος CRABS.

11:50 μ.μ. Η σημασία της σωστής προθέρμανσης στο ορεινό τρέξιμο, από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Τζεφαλή. – Υποδειγματική εκτέλεση μιας σωστής προθέρμανσης από όλους τους συμμετέχοντες δρομείς.

12:15 μ.μ. Οι δυναμικές διατάσεις και η χρησιμότητά τους στο ορεινό τρέξιμο, από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Τζεφαλή. – Πρακτική εξάσκηση δυναμικών διατάσεων.

12:30 μ.μ. Τεχνική τρεξίματος σε ανηφόρα και κατηφόρα, από τον Δημήτρη Τζεφαλή, προπονητή της ομάδας «One Step Beyond Endurance Team».

12:50 μ.μ. Έναρξη ορεινού τρεξίματος σε δασική διαδρομή και μονοπάτια του Κορυλόβου, διαβαθμισμένης δυσκολίας, διάρκειας περίπου μίας (1) ώρας. Οι δρομείς δύνανται να χωριστούν σε 2 ή 3 ομάδες ανάλογα με τις δυνατότητές τους, ώστε οι ομάδες να έχουν συνοχή και σταθερό ρυθμό. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος οι δρομείς θα ενημερωθούν για τεχνικά θέματα από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή της ομάδας «One Step Beyond_Endurance Team», Δημήτρη Τζεφαλή.

13:50 μ.μ. (περίπου) Επιστροφή στο κιόσκι Πανοράματος – Συζήτηση- Απορίες

Στο σημείο του τερματισμού θα παρέχονται νερό, χυμοί και αρτοποιήματα.

14:00 μ.μ. Λήξη Ημερίδας

 

Λίγα λόγια για το κατάστημα CRABS

 

Το κατάστημα «Χριστοφορίδου» δραστηριοποιείται στο κέντρο της Δράμας από το 1954. Από την πρώτη στιγμή εδραιώθηκε στην τοπική αγορά και συνεχίζει στην 7ηδεκαετία ύπαρξης να παρέχει υψηλής ποιότητας υποδήματα, έχοντας αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό της Δράμας, το οποίο επιλέγει με συνέπεια και σταθερότητα τα μοντέρνα ή διαχρονικά, αλλά πάντα ανατομικά, προϊόντα του καταστήματος.

Από το 2018 το κατάστημα «Χριστοφορίδου» περνάει στην ηλεκτρονική εποχή με την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας crabs.gr για ηλεκτρονικές αγορές, διατηρώντας φυσικά αναλλοίωτη την πώληση απόλυτης ποιότητας προϊόντων. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα πιο σύγχρονα brands και να καλύψετε τόσο τις καθημερινές σας ανάγκες για όλες τις εποχές του χρόνου, όσο και να υποστηρίξετε τις αθλητικές σας δραστηριότητες, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, συνεχίζοντας την παράδοση 7 δεκαετιών, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε την επιλογή των αξιόπιστων, καλαίσθητων και ανατομικών υποδημάτων που σας ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα brands, τα οποία έχουν το φανατικό τους κοινό και αποτελούν μόνιμη επιλογή για όποιον τα δοκιμάσει έστω και μια φορά.