Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Project για τη Δράμα» αναφέρονται τα εξής:

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, η υποψήφια Δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε επισκέφθηκε την παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων.

Η κ. Κιόρτεβε και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη συνάντηση με τη διευθύντρια και το προσωπικό του ιδρύματος άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα, τις δυσκολίες και την αγωνία των εργαζομένων, οι οποίοι δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα.

Στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος η Παρθένα Κιόρτεβε είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κάποιους φιλοξενούμενους του Θεραπευτηρίου, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες και την προσφορά του προσωπικού.

Η δημοτική παράταξη «Project για τη Δράμα» έχει προτεραιότητα τα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Στόχος μας είναι η ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών προκειμένου να καλύπτονται αποτελεσματικότερα οι ανάγκες της κοινωνίας. Βοηθώντας τους συνδημότες μας να μην απομονώνονται εξαιτίας διαφόρων σοβαρών προβλημάτων, ενδυναμώνουμε την κοινωνική συνοχή και συνεργασία.