Το πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας της Τομεακής Επιτροπής Δράμας του Κ.Κ.Ε. για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

– Την Τετάρτη 8/2 στις 12:30 μ.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Δράμας του Κ.Κ.Ε. με επικεφαλής τη Μαρία Μάλλη, Γραμματέα της ΤΕ, θα συναντηθεί με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Δράμας και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Κ.Υ. Δράμας και τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.

– Την Πέμπτη 9/2 στις 10:30 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Δράμας του Κ.Κ.Ε. με επικεφαλής τον Γιάννη Βοζίκη, μέλος της ΤΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά Δράμας.

– Την Παρασκευή 10/2:

Στις 10 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Δράμας αποτελούμενη από τη Μαρία Μάλλη, Γραμματέα της ΤΕ, Λίζα Τσιμπλίδου, μέλος της ΤΕ, και τον Γιάννη Βοζίκη, μέλος της ΤΕ, και την παρουσία του Νίκου Αγγελίδη, υποψήφιου Βουλευτή Β’ Αθήνας με το Κ.Κ.Ε., θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην αγορά της Δράμας.

Στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΤΟ Δράμας του ΚΚΕ, όπου θα παρευρίσκεται ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με το Κ.Κ.Ε.

Στις 6 μ.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Δράμας του Κ.Κ.Ε., με επικεφαλής τον Γιώργο Μήτρου, μέλος της ΤΕ και εκλεγμένο στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Δράμας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Χωριστή και θα έχει συνάντηση με το αθλητικό σωματείο «Ορφέας Χωριστής», όπου θα παρευρεθεί ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθήνας με το Κ.Κ.Ε.