Ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οι ανακατατάξεις στο κυβερνητικό σχήμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες απο το μέτωπο του ανασχηματισμού, που χρονικά προσδιορίζεται απο κάποιους για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να πρωτοτυπήσει ως προς την διαδικασία των σχετικών ανακοινώσεων.

Δηλαδη για πρώτη φορα να μην ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αλλά απο τον ίδιο με ειδική αναφορα και σε όσους φευγουν και σε αυτούς που έρχονται.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες θα υπάρξουν ηχηρές έξοδοι κορυφαίων υπουργών, καθώς και τουλάχιστον δύο μετακινήσεις σημαντικών κυβερνητικών στελεχών σε άλλα χαρτοφυλάκια απ’ αυτά που διαθέτουν σήμερα.

Την ίδια ώρα αναμένεται να εισέλθουν στην εξίσωση και μια σειρά από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, οι οποίοι θα καταλάβουν πόστα που σήμερα κατέχουν εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του γράφουν και σβήνουν συνεχώς ονόματα, καθώς όπως λένε οι γνωρίζοντες, μέχρι την στιγμή των ανακοινώσεων θα πρόκειται για μια απολύτως δυναμική διαδικασία.

Πηγή: parapolitika.gr