Ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρονιάς που αφήνουμε πίσω. Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας έδωσε και συνεχίζει να δίνει μια μεγάλη μάχη για την υγεία όλων των Δραμινών.

Σε αυτό τον εξαντλητικό αγώνα, όλοι ανεξαιρέτως (ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, στελέχη και εργαζόμενοι κάθε ειδικότητας και βαθμίδας), στην προσπάθειά τους να σώσουν ζωές, ξεπέρασαν τα όριά τους, αγωνίστηκαν ημέρες επί ημερών, για ατέλειωτες ώρες, χτυπήθηκαν και οι ίδιοι από τον κορωνοϊό, νόσησαν, μπήκαν σε καραντίνα, επέστρεψαν, μέτρησαν τις δικές τους απώλειες (οι νοσηλεύτριες Άννα και Σοφία δεν είναι πια ανάμεσά μας). Και συνεχίζουν να δίνουν αυτό τον αγώνα στην πρώτη γραμμή. Είναι οι δικοί μας ήρωες, οι ήρωες της τοπικής μας κοινωνίας, οι ήρωες της Δράμας. Και τους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ»…

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας ανάρτησε στο youtube βίντεο με κάλαντα και ευχές. Από αυτό το βίντεο προέρχονται οι φωτογραφίες του αφιερώματος της εφημερίδας «Εργασία… συν».