Την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στις 12:00 ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Παπαδόπουλος θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης.

Στις 18:30 οι υποψήφιοι Βουλευτές Γιάννης Βοζίκης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Πίτσα Δρανόβαλη θα περιοδεύσουν στην αγορά της πόλης και σε χώρους εστίασης.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στις 9:00 οι υποψήφιοι Βουλευτές Λίζα Τσιμπλίδου και Γιάννης Παπαδόπουλος θα περιοδεύσουν στην περιοχή του Κ. Νευροκοπίου.

Στις 18:00 οι υποψήφιοι Βουλευτές Γιώργος Μήτρου, Γιάννης Βοζίκης και Γιάννης Παπαδόπουλος θα επισκεφτούν το Δημοτικό Ωδείο. Στις 19:00 θα περιοδεύσουν στην περιοχή των Κομνηνών.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 9:00 ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Βοζίκης θα περιοδεύσει στη Λαϊκή αγορά της Δράμας και θα επισκεφτεί το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Το απόγευμα οι υποψήφιοι Βουλευτές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πίτσα Δρανόβαλη θα περιοδεύσουν στην αγορά της πόλης και σε χώρους εστίασης.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 8:00 o υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Παπαδόπουλος θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του Δημοσίου και στο Αγροτικό Ιατρείο στο Καλαμπάκι.

Στις 10:30 oι υποψήφιοι Βουλευτές Γιάννης Βοζίκης και Γιάννης Παπαδόπουλος θα περιοδεύσουν σε υπηρεσίες του Δημοσίου και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας στη Δράμα.

Το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Μήτρου θα περιοδεύσει στον Ξηροπόταμο.

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στις 9:30 η υποψήφια Βουλευτής Λίζα Τσιμπλίδου θα περιοδεύσει στην περιοχή της Προσοτσάνης.

Στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της ΤΕ Δράμας του Κ.Κ.Ε. και του ΤΣ Δράμας της ΚΝΕ με θέμα: «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ–ΑΣΦΑΛΕΙΣ–ΦΘΗΝΕΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ “ΡΑΓΕΣ” ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.».

Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11:00 περιοδεία της υποψήφια Πίτσας Δρανόβαλη στη Χωριστή.

Οι υποψήφιοι Λίζα Τσιμπλίδου και Γιώργος Μήτρου θα περιοδεύσουν στους Πύργους.

Ο υποψήφιος Γιάννης Παπαδόπουλος θα περιοδεύσει σε χωριά του Δήμου Δοξάτου.