ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

 

 

Τι να πει κάποιος, Μακάρι να ισχύει ό,τι και για τους πολίτες, ό,τι ισχύει και για τους πολιτικούς. Όμως όχι.

Η Ν.Δ. αρνείται πεισματικά και επεκτείνει την «προστασία» σε όσους εμπλέκονται στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Βέβαια και ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε ως Κυβέρνηση να μετατρέψει από κακούργημα σε πλημμέλημα τις περιπτώσεις κατάχρησης δημοσίου χρήματος, μειώνοντας προκλητικά τις ποινές άρθρ. 86 (Κ.Κ.Ε.).

Περί ευθύνης Υπουργών – Άδωνις Γεωργιάδης: Έχουν παραγραφεί οι ευθύνες μου (για Novartis) οπότε κανένας εισαγγελέας δεν θα παραβιάσει το Σύνταγμα… Άρα ατιμώρητος!!!

Ο δε Πρόεδρος της Βουλής, ο δικηγόρος Κ. Τασούλας, ισχυρίζεται ότι οι Βουλευτές επέχουν θέση Εισαγγελέα! Για την διάκριση των εξουσιών… παριστάνει ότι δεν έμαθε τίποτε στο νομικό του βίο για να αποφύγει τα επί της ουσίας στην υπόθεση Novartis. Η Δεξιά πάντα η ίδια! Στις λοβιτούρες και στις εκτροπές, καθώς και στον ευτελισμό του δημοσίου βίου (ανάρτηση Τζουμάκα).

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας υπερβαίνει τα όρια μιας παράταξης και ενός κόμματος (Δρίτσας).

Εγώ προσθέτω –ίσως το έχω ξαναγράψει- πως ο Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας είπε πως ο Ν. Μπελογιάννης δεν αγωνιζόταν με πυξίδα την Δημοκρατία και μάλιστα επικύρωσε και δικαιολόγησε την θανατική καταδίκη και εκτέλεση.

Η δε Ν.Δ. χειροκροτεί τέτοιου είδους στάσεις και απόψεις που έχει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας (Κουτί της Πανδώρας).

Διαβάζουμε, αξιολογούμε, συμπεραίνουμε και αποφασίζουμε τι πρεσβεύει κάποιος…

Άντε για όλους μας «Καλές Γιορτές»!