ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Μ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

 

 

Ο Δήμος Δράμας και ο Στρατηγός Μανώλης Σφακιακάνης σας καλούν την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας, στο πλαίσιο των ενημερωτικών ημερίδων που θα πραγματοποιήσει το CSI Institute σε 10 Δήμους της χώρας, με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, με την υποστήριξη της COSMOTE.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση της οικογένειας στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου, το CSI Institute, με την υποστήριξη της COSMOTE, διοργανώνει μία σειρά από ενημερωτικές ημερίδες για γονείς και παιδιά, σε 10 Δήμους της Ελλάδας.

Οι ευκαιρίες που φέρνει το διαδίκτυο, αλλά και οι πιθανοί κίνδυνοι που ελλοχεύουν στο ψηφιακό περιβάλλον, κυρίως για τα παιδιά, αναδείχθηκαν ως οι βασικές επιμορφωτικές ανάγκες του κοινού, βάσει του οποίου διαμορφώθηκε η θεματολογία του κύκλου των ενημερωτικών ημερίδων.

Βασικός εισηγητής της δράσης είναι ο Πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος θα ενημερώσει για την ορθή χρήση της τεχνολογίας, την ασφαλή πλοήγηση στο Internet, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών. Φαινόμενα όπως το cyberbullying, ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία θα αναλυθούν από την Κλινική Εγκληματολόγο και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου.

Επίσης, για την καταπολέμηση του Διαδικτυακού Εθισμού και την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους θα μιλήσει ο κ. Μάριος Γιαννάκου, αθλητής υπεραποστάσεων.

Επιπλέον, τα παιδιά (ηλικίας 9-14 ετών) που θα συμμετέχουν στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν εντελώς δωρεάν στα μαθήματα προγραμματισμού και ρομποτικής που υλοποιούνται εξ αποστάσεως από το καταρτισμένο προσωπικό του CSI Institute.

Η παρουσία όλων σας είναι μείζουσας σημασία για την προστασία των παιδιών μας! Συμμετοχή ελεύθερη.