Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Δράμα τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 . Στόχος του είναι να αναδείξει τα τοπικά ζητήματα και να συζητήσει τα ευρύτερα πολιτικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως η ακρίβεια, η δημόσια υγεία, η περιφερειακή ανάπτυξη και η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Κώστας Τσουκαλάς θα δώσει έμφαση στην ενίσχυση του διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με την τοπική κοινωνία, επιδιώκοντας να κατανοήσει και να αναδείξει τις άμεσες ανάγκες των πολιτών.

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Δράμα, ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε: «Οι περιοδείες μου στην περιφέρεια είναι καθοριστικές για την κατανόηση των πραγματικών προβλημάτων που επηρεάζουν τη ζωή των συμπολιτών μας. Η παρουσία μου εδώ στη Δράμα δεν είναι μόνο συμβολική, αλλά αποσκοπεί στην ενεργό δράση. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην αλαζονεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες του ελληνικού λαού.»

Η περιοδεία του Κώστα Τσουκαλά στη Δράμα επιδιώκει να αναδείξει τις ανάγκες και τις ελπίδες της τοπικής κοινωνίας για αλλαγή, ανοίγοντας τον δρόμο για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των συναντήσεων του Κώστα Τσουκαλά.

10.00 Επίσκεψη στο  Εργατικό Κέντρο Δράμας

11.00 Επίσκεψη στην αγορά

12.30 Ομιλία, Frankie Coffee Room (Κάβδα & Ηπείρου 14)