Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» αναφέρονται τα εξής:

Ακόμη και μια ανάσα πριν από τις εκλογές τα μέλη τη διοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. σύρονται πίσω από τις εξελίξεις και προσπαθούν να σώσουν «ο,τιδήποτε αν σώζεται»!

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 12/9 εισηγούνται δαπάνη για την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού, κάτι που κατά τα λεγόμενά τους όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν… αδύνατο!

Προφανώς έλεγαν ψέματα και αυτό ήταν κάτι που η παράταξή μας μέσω συνεχών παρεμβάσεων του Αργύρη Πατακάκη είχε αναδείξει πολλές φορές σε συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, ζητώντας επιτακτικά την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας στο Χιονοδρομικό Κέντρο, αλλά πάντα από την πλευρά της διοίκησης προβάλλονταν αστείες δικαιολογίες.

Τώρα, αποδεικνύεται ότι οι δικαιολογίες αυτές δεν ήταν μόνο αστείες, αλλά τελικά έκρυβαν σκοπιμότητα. Η σκοπιμότητα ήταν να χρησιμοποιήσουν το ΧΚΦ στην προεκλογική εκστρατεία, υποστηρίζοντας ότι δήθεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό και την ασφάλεια του!

Μόνο που ξεχνούν ότι τώρα πλέον είναι αργά. Η αδιαφορία τους είναι αποδεδειγμένη, η ευθύνη τους τεράστια και όσο και αν προσπαθούν να τη μπαλώσουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να απογυμνώνονται όλο και περισσότερο!