Σε σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό  στο Facebook ο κ. Περικλής Κωφίδης, μέλος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Δράμας και υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στη ΔΕΕΠ Δράμας έγραψε τα εξής: 

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές

Όπως είναι γνωστό, οι εσωκομματικές εκλογές στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των ΔΗΜΤΟ και των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικής Περιφέρειας, (οι παλιές ΝΟΔΕ), έχουν αναβληθεί μέσα στο 2020, δύο φορές.
Πληροφορίες θέλουν, όπως αυτές διεξαχθούν στο πρώτο εξάμηνο του 2021, εάν φυσικά πάνε όλα καλά με την πανδημία και τον εμβολιασμό.
Ευχή που αναμφίβολα όλοι προσδοκούμε να πάνε όλα καλά για να μπουν εκ νέου οι ζωές μας σε μια κανονικότητα, να μη κινδυνεύσουν άλλοι άνθρωποι και φυσικά να στηριχθεί η οικονομία μας, που βρίσκεται σε δύσκολη καμπή.
Ένας επιπρόσθετος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ είναι το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους οι Οργανώσεις έχουν αποδυναμωθεί η’ υπολειτουργούν!!
Αλλού υπήρξαν παραιτήσεις και αντικαταστάσεις με διορισμένους προέδρους (όπως στη δράμα) και αλλού τα μέλη των Οργανώσεων έχουν μπει σε λήθαργο, γεγονός που δε βοηθά σε τίποτα το έργο του κόμματος και της κυβέρνησης. Πολύ δε περισσότερο, αν υπάρξουν έκτακτες εκλογές.
Με ποια αλήθεια στελέχη θα μπει στη μάχη της επαναδιεκδίκησης της εξουσίας η ΝΔ; Αυτά που δεν έχουν αρθρώσει λόγο εδώ και πάρα πολύ καιρό;
Αυτά που είναι άφαντα, αυτά που δε συνεδριάζουν ή αυτά που πήραν ένα τίτλο και νομίζουν ότι κέρδισαν πόντους στα μάτια της κοινωνίας;
Η αλήθεια είναι μία!
Να είσαι Νεοδημοκράτης και να το δείχνεις με κάθε τρόπο, να αγωνίζεσαι για το κόμμα και τα πιστεύω σου, κι όχι να δηλώνεις Νεοδημοκράτης, για να αποκτήσεις μια θέση και μετά να σιωπάς, για να μη πω … να συμπράττεις με αντιπάλους του κόμματος σου….
Κι όλα αυτά δεν είναι ούτε θεωρίες, ούτε συνομωσίες…
Ο νοών νοείτω.