Ένα ολονύχτιο θρίλερ επικράτησε στα social media, σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Φήμες μεταδόθηκαν ότι προσήχθησαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση. 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, όλο το βράδυ έπεφταν “βροχή” τα τηλεφωνήματα από συγγενείς, φίλους αλλά και δημοσιογράφους, που με μεγάλη αγωνία ρωτούσαν τους γονείς των παιδιών, τι συνέβη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος και η Ρούλα σε όλη αυτή την προσπάθεια να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατο των παιδιών τους, “είναι μαζί”. Το ίδιο συμβαίνει και με τις οικογένειές τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω των φημών η αναστάτωση ήταν μεγάλη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Διαβάστε επίσης:

Κληθείς να σχολιάσει, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε ότι “μην ξεχνάτε ότι οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται, ούτε στα θέματα τρομοκρατίας”. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. και Επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, χαρακτήρισε “απαράδεκτο” σε αυτή τη φάση “να γίνονται τέτοιες δημοσιοποιήσεις”.

“Μην ξεχνάτε ότι οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται, ούτε στα θέματα τρομοκρατίας. Δεν υπήρξε προαναγγελία σύλληψης, και μην ξεχνάτε ότι δυστυχώς, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων για τα 20 δεύτερα της δημοσιότητας λένε τη δική τους ιστορία, μικρή ή μεγάλη και δεν έχουν καμία μα καμία πραγματική γνώση. Μόνο και μόνο να βγουν να τους δουν, ότι είπαν κάποια πράγματα. Και είναι πολλοί αυτοί πιστέψτε με, που ζουν με αυτή την περιστασιακή ολιγοδευτερόλεπτη δημοσιότητα κλπ”.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό, όμως, όπως υπογράμμισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, “κάνει ζημιά”. Και εξήγησε: “Πρώτον, ηθική ζημιά σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τον πόνο τους και βγαίνει ο κάθε πικραμένος και λέει τη μικρή του ή τη μεγάλη του ιστορία και από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να πω ότι κάνει ζημιά στις Αρχές. Οι Αρχές ξέρουν και κάνουν τη δουλειά τους, ξέρουν να αξιολογήσουν ποιος λέει τι και γιατί το λέει τις περισσότερες φορές και κινούνται απερίσπαστοι στην κατεύθυνση που έχουν χαράξει”.

Πηγή: enikos.gr