Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να υποβάλει αίτημα για τεστ DNA σε Ίριδα και Μαλένα ώστε να αποδειχτεί αν είναι δικά του παιδιά – Η αντίδραση της πλευράς Πισπιρίγκου.

Την ώρα που τα ερωτήματα ολοένα και πληθαίνουν σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας και τον θάνατο των τριών αδερφών, ο Μάνος Δασκαλάκης εμμένει στη θέση του να ζητήσει τεστ πατρότητας για τα δυο παιδιά της οικογένειας, Ίριδα και Μαλένα.

Όπως αναφέρει το e-reportaz.gr ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έχει αποφασίσει να ζητήσει μέσω δικαστηρίου τεστ πατρότητας στα δυο μικρότερα κορίτσια, τα οποία έχασαν και αυτά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες τις ζωές τους.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε και η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 η διαδικασία αναμένεται να προχωρήσει άμεσα ώστε να φανεί αν ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο βιολογικός πατέρας των κοριτσιών.

Σε περίπτωση που αποδειχτεί πως δεν είναι, τότε αυτόματα ο γονιδιακός έλεγχος που έχει ξεκινήσει για να φανεί αν τα παιδιά αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα εκ γενετής, θα είναι πλήρως άκυρος!

Έτοιμη να υποβάλει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη αν προχωρήσει σε τεστ πατρότητας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Παράλληλα, έτοιμη να περάσει στην… αντεπίθεση είναι η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αν και εφόσον ο Μάνος Δασκαλάκης προχωρήσει σε τεστ πατρότητας.

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην εφημερίδα από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης ενώ στη Ρούλα Πισπιρίγκου αποδίδονται τα λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει».

Την ίδια ώρα, πάντως, «παγωμένη» φαίνεται να είναι η διαδικασία υποβολής αίτησης διαζυγίου από τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη, κίνηση από την 33χρονη που έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό.

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης «απαντάει» στην Ρούλα Πισπιρίγκου για νέο γονιδιακό έλεγχο

Έναν τρίτο συμπληρωματικό γονιδιακό έλεγχο ζητά η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, εν μέσω της εσωτερικής έρευνας που έχει διαταχθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις για τη Μαλένα και την Ίριδα, στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι με τους δύο πρώτους γονιδιακούς ελέγχους που είχαν πραγματοποιηθεί, τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, δεν είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα το οποίο θα μπορούσαν τα παιδιά να είχαν κληρονομήσει, με αποτέλεσμα τους αιφνίδιους θανάτους τους.

Ο τρίτος έλεγχος δεν είχε γίνει, διότι όπως επισήμανε η κατηγορούμενη στοίχιζε 700 ευρώ, ποσό το οποίο δεν μπορούσε το ζεύγος να συγκεντρώσει.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Διερευνούναι οι εγκληματικές πράξεις στα άλλα δύο παιδιά από τους έμπειρους ιατροδικαστές. Εκείνοι θα πουν αν ο θάνατος οφείλεται σε δηλητηρίαση ή ασφυξία. Δεν πρόκειται απλώς για μια αναψηλάφιση που διενεργείται. Υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης σε διασωθέν βιολογικό υλικό. Δεν συζητείται πια το γονιδιακό πρόβλημα».

«Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι έχουμε εγκληματική πράξη, η οποία μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο, δεν έχουμε πλέον να αξιολογήσουμε γενετικά προβλήματα και κληρονομικά νοσήματα αλλά ξεκάθαρα οι ιατροδικαστές είναι οι αρμόδιοι να αποφανθούν, μετά τη διερεύνηση», πρόσθεσε ακόμα.

Πηγή: newsbomb.gr