Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, στις 12.00 το μεσημέρι έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας, με τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος απ΄έξω να τον αποδοκιμάζει.

Πρόκειται για την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, του 9χρονου παιδιού του ζευγαριού, για το θάνατο του οποίοι έχει προφυλακιστεί η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας έφτασε νωρίτερα στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και στην ουσία, να σταθεί «απέναντι» στην εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μάνος Δασκαλάκης με την πράξη του αυτή, αναγνωρίζει την γυναίκα με την οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά ως κατηγορουμένη, ότι δολοφόνησε από πρόθεση την μεγαλύτερη τους κόρη, την Τζωρτζίνα.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους βγαίνοντας, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε μεταξύ άλλν:

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο»…

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»!

Νωρίτερα, κατά την είσοδό του στο γραφείο της ανακρίτριας, ο ίδιος δέχθηκε τις αποδοκιμασίες του κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια:

Πηγή: newsit.gr