ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΙΤΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ «Ο ΕΒΡΟΣ»

 

 

Την Πέμπτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της τριλογίας του Μακεδονικού Αγώνα «Συναξάρια της μικρής Πατρίδας» του Θοδωρή Παπαθεοδώρου από τον Σύλλογο Εβριτών Δράμας «Ο Έβρος» και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πανοράματος Δράμας σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Βιβλιογνώση.

Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας η φιλόλογος Δέσποινα Αθανασιάδου και η δικηγόρος Νικολέτα Τσέπελη αναφέρθηκαν στο ιστορικό μυθιστόρημα, στον συγγραφέα και στο έργο του. Αμέσως μετά ο συγγραφέας παρουσίασε την τριλογία του Μακεδονικού Αγώνα δείχνοντας και φωτογραφικό υλικό. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις χορωδίες των 2 συλλόγων που τραγούδησαν μακεδονικά τραγούδια. Μετά το πέρας της παρουσίασης οι καλεσμένοι γεύθηκαν εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες των συλλόγων.

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο του Πανοράματος για την άψογη συνεργασία, τις εξαιρετικές ομιλήτριες των συλλόγων μας που εισήγαγαν το κοινό στο κλίμα των βιβλίων του Εβρίτη συγγραφέα, τις χορωδίες μας που μετέφεραν την παράδοση της Μακεδονίας και τις κυρίες που προσέφεραν τα εκλεκτά εδέσματα. Βεβαίως ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στο βιβλιοπωλείο Βιβλιογνώση που επιλέγει τη συνεργασία με τους συλλόγους μας και φυσικά στο εκλεκτό δραμινό κοινό που πάντα υποστηρίζει τις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και σέβονται την ιστορία.