Μια πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Ψυχο-λογικά Μυστικά (που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα)» του best selling συγγραφέα Coach Θετικής Ψυχολογίας Δημήτρη Φλαμούρη PhD θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, στις 19.30.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Κυριών Δράμας, το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών, την Λέσχη Lions Δράμας και τον Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κ. Κατερίνα Χατζηδημητρίου, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών θεμάτων.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Πώς θα άλλαζε η ζωή σου αν το φιλαράκι σου μπορούσε να ξεκλειδώσει τα ψυχολογικά μυστικά της ζωής; Αν σε πήγαινε ένα ταξίδι, σε κέρναγε ένα καλό κρασί και απαντούσε, σε απλά ελληνικά, στα φλέγοντα ερωτήματά σου;

-Ερωτήματα όπως:

-Τι μου λείπει και δεν νιώθω ευτυχισμένος;

-Γιατί ενώ εγώ τους φροντίζω όλους, εμένα δε με φροντίζει κανένας;

-Πώς μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου; (στην πράξη)

-Φοβάμαι τόσο την απόρριψη. Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό;

-Τα έχω όλα στη ζωή μου. Γιατί δεν χαμογελάω;

-Γιατί δεν μπορώ να βρω μια σχέση;

-Γιατί δεν μπορώ να κρατήσω μια σχέση;

-Γιατί δεν γίνονται σχέσεις οι έρωτές μου;

-Οι γονείς μου μού φέρονται σαν να είμαι παιδί. Πώς θα καταλάβουν ότι μεγάλωσα πια;

-Υποφέρω από μια ασθένεια. Είναι δυνατόν να είμαι ευτυχισμένος;

-Κάποιες φορές δεν αντέχω τα παιδιά μου. Είμαι κακός γονιός;

Ο συγγραφέας του best-seller βιβλίου Ψυχο-λογικές Σχέσεις, Δημήτρης Φλαμούρης PhD, επιστρέφει αποφασιστικά, καυστικός, διεισδυτικός, άμεσος αλλά και πολύ ταξιδιάρης, με το νέο του, ακόμα πιο προκλητικό και βαθυστόχαστο, βιβλίο. Γραμμένο σε απλή, καθημερινή γλώσσα, το βιβλίο συνδυάζει τη μαθηματική λογική με την ψυχολογία και δίνει σταράτες απαντήσεις. Ταυτόχρονα, μεταφέρει στο φόντο των ιστοριών εικόνες από τη Ρώμη και την Ιαπωνία, μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και τα νησιά Γκαλάπαγκος!

Εσείς απλά απολαύστε το!