Η Α. ΔΑΡΑΚΗ, Η Ζ. ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΟΥ – ΛΑΓΗΝΑ, Η Φ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, Ο Ι. ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ, Ο Π. ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο Θ.-Θ. ΣΑΧΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ»

 

 

Ακόμη έξι υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους παρουσίασε, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα θα συμμετέχουν οι κυρίες Αντωνία Δαράκη, Ζέττα Μπακιρτζίδου-Λαγηνά, Φωτεινή Παπαχρήστου και οι κ.κ. Ιωάννης Εφραιμίδης, Παύλος Κανετίδης, Θεοδόσιος-Θωμάς Σαχανίδης.

Ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, στις δηλώσεις του, ανέφερε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη να ανακοινώσω έξι νέους υποψήφιους, τρεις γυναίκες και τρεις άντρες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και να στηρίξουν τον Δήμο τους, αλλά συγχρόνως με την παρουσία τους να δηλώσουν ότι τους ενδιαφέρει το σήμερα και το αύριο της περιοχής μας. Έξι άνθρωποι διαφορετικών επαγγελμάτων, που έχουν μάθει να εργάζονται με συνθήκες αντίξοες, και οι περισσότεροι ασκούν το επάγγελμά του ελεύθερου επαγγελματία. Τους καλωσορίζω στις τάξεις της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και εύχομαι με τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου να αποδείξουμε για μία ακόμη φορά ότι η παράταξή μας απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους και θέλουν να στηρίξουν την κοινωνία μας».

Όσον αφορά στην υποψηφιότητα της κ. Δαράκη, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Με χαρά σας παρουσιάζω την υποψήφια κ. Δαράκη Αντωνία, η οποία είναι απόφοιτη με την ειδικότητα της βοηθού βρεφονηπιοκόμου, πολύτεκνη μητέρα με τέσσερα παιδιά και η οποία εργάζεται ως βοηθητικό προσωπικό σε Δημοτικό Σχολείο της Δράμας. Την καλωσορίζω στις τάξεις της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Η κ. Δαράκη, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του και επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου».

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα της κ. Μπακιρτζίδου-Λαγηνά, ο Δήμαρχος Δράμας σημείωσε: «Η κ. Ζέττα Μπακιρτζίδου-Λαγηνά είναι πτυχιούχος του Πολιτικού της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με άριστη γνώση αγγλικών και γερμανικών, υποψήφια κατατακτήριων Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σύμβουλος Τοπικού Διαμερίσματος Δράμας και επιχειρηματίας της οικογενειακής επιχείρησης στο εμπόριο τροφίμων χονδρικής λιανικής πώλησης. Την καλωσορίζω στις τάξεις της παράταξής μας και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Στις δηλώσεις της η κ. Μπακιρτζίδου-Λαγηνά τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοδούλου Μαμσάκο, τον Δήμαρχο Δράμας, που με ξαναεμπιστεύεται και αυτή τη φορά θα συμμετέχω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Υπόσχομαι ότι με όλες τις δυνάμεις θα ανταποκριθώ για να βοηθήσω την παράταξη».

Όσον αφορά την υποψηφιότητα της κ. Παπαχρήστου, ο κ. Μαμσάκος δήλωσε: «Η κ. Παπαχρήστου Φωτεινή είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης, Οικονομίας και Οργάνωσης Γραφείου, πτυχιούχος στον Τομέα Διοίκησης-Οικονομίας με ειδικότητα υπαλλήλων διοίκησης, γνώστης δυο ξένων γλωσσών και υπεύθυνη πωλήσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Την καλωσορίζω στην παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” και εύχομαι καλή επιτυχία».

Από την πλευρά της η κ. Παπαχρήστου υπογράμμισε: «Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Δήμαρχε. Είμαι πολύ χαρούμενη για την τιμή που μου κάνετε να βρεθώ κοντά σας σε αυτό τον αγώνα που δίνετε. Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι τιμή μου που θα βρεθώ και εγώ σε αυτό το ψηφοδέλτιο με την παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα”. Καλή μας επιτυχία».

Για την υποψηφιότητα του κ. Εφραιμίδη, ο Δήμαρχος Δράμας ανέφερε: «Ο κ. Εφραιμίδης φοίτησε στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι κάτοχος Βachelor Διοίκησης Επιχειρήσεων του Kingston, είναι κάτοχος IATA Diploma του Συνδέσμου Αεροπορικών Εταιρειών, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού, της διαφήμισης και των υπηρεσιών στην οικογενειακή του επιχείρηση. Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις της παράταξής μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια και στον αγώνα του».

Ο κ. Εφραιμίδης, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., σημείωσε: «Με χαρά αποδέχομαι την πρόσκληση της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου να συστρατευτώ στην προσπάθεια βελτίωση της καθημερινότητας όλων των Δραμινών. Η Αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός οποίος απαιτεί γνώση, θέληση, δυναμική, αλλά και πρακτικές άμεσες λύσεις. Θεωρώ πως είναι ένα πεδίο στο οποίο μπορώ να προσφέρω όντας οικογενειάρχης, αλλά και επαγγελματίας που αγωνίζομαι στον χώρο της Δράμας. Ζητώ τη στήριξη, ώστε να αγωνιστώ για την πόλη μας, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα θα κρίνουμε όλοι μαζί το έργο μας και όχι τις προθέσεις μας. Ως ενεργός πολίτης θα ήθελα να μου δοθεί η δυνατότητα να μπορώ να συνδράμω και εγώ στα θετικά στα οποία γίνονται, αλλά και να καυτηριάζω τις όποιες αστοχίες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτή την προσπάθεια. Καλή επιτυχία σε όλους».

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα του κ. Κανετίδη, ο κ. Μαμσάκος επεσήμανε: «Ο Κανετίδης Παύλος προέρχεται από αγροτική οικογένεια και δραστηριοποιείται στο χώρο του αγροτικού τομέα, έχει μεγάλη συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σημαντική δράση στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής. O πρώτος μας αγρότης. Τον καλωσορίζω στις τάξεις της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Στις δηλώσεις του, ο κ. Κανετίδης είπε: «Δήμαρχε θα ήθελα να σε ευχαριστήσω από καρδιάς. Σήμερα με τιμάει η πρόσκλησή σου. Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δίπλα και στα άλλα παιδιά, θέλω να μπορέσω να προσφέρω όσο μπορώ και για την πόλη μου και για τους ανθρώπους της πόλης μας. Ευχαριστώ».

Τέλος, για την υποψηφιότητα του κ. Σαχανίδη, ο Δήμαρχος Δράμας δήλωσε: «Ο Σαχανίδης Θεοδόσιος-Θωμάς είναι μελισσοκόμος, ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του από τα νεανικά του χρόνια, έχει ασχοληθεί ως αγρότης και κτηνοτρόφος για αρκετά χρόνια, άσκησε και το επάγγελμα του οικοδόμου και έχει πολύ μεγάλη προσφορά σε συλλόγους και φορείς. Τον καλωσορίζουμε τον αγρότη-κτηνοτρόφο, αλλά συγχρόνως και ελεύθερο επαγγελματία στις τάξεις της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του».

Ο κ. Σαχανίδης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Θέλω να σε ευχαριστήσω Δήμαρχε για την τιμή που μου έκανες να με ξανασυμπεριλάβεις στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”. Είμαι για δεύτερη φορά υποψήφιος. Την προηγούμενη φορά δεν εξελέγην για λιγότερες από δέκα ψήφους. Νομίζω ότι βοήθησα πολύ την παράταξη στα τόσα χρόνια που είναι Δημοτική Αρχή. Βοήθησα περισσότερο τον τόπο καταγωγής μου, το χωριό μου, για να λύσουμε κάποια προβλήματα που δεν ήταν δυνατόν να λυθούν χωρίς την παρουσία εκλεγμένου Συμβούλου. Ευχαριστώ και πάλι Δήμαρχε για την τιμή που μου κάνεις. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου».