ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΔΡΑΜΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 η πρώτη πανελλήνια ψηφιακή διάσκεψη Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.), παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος που κατά τη διάρκεια της πανδημίας βρέθηκαν δίπλα σε πολίτες που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης. Έτσι, συνέχισε, απέδειξαν ότι η Ν.Δ. είναι ένα κόμμα με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά, που έχει ως πρώτη προτεραιότητα να στέκεται κοντά στους πιο αδύναμους.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δράμας κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης.

Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής Γραφείου του Προέδρου και Αναπληρωτής Γραμματέας της Π.Ε. κ. Στυλιανός Κονταδάκης. Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Βασίλης Φεύγας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Τάσος Γαϊτάνης, η Εκπρόσωπος Τύπου για Περιφερειακά Μ.Μ.Ε. κα. Έλενα Σώκου και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης.