Στις απονομές των βραβείων effieawards 2024, το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2024, στην Αθήνα, εκπροσώπησαν την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αρχοντής. Στην εκδήλωση παρέστη και «άνοιξε» τις βραβεύσεις ο Υφυπουργός και εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρκόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας θέλω να μεταφέρω τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που κατεξοχήν προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν και σε όσους βραβεύονται σήμερα. Η επικοινωνία πρέπει να παραμείνει στην υπηρεσία της επιχειρηματικότητας αλλά και του καταναλωτή».

Ο κ. Αρχοντής στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση της επικοινωνίας με τον τουρισμό και στην αναπτυξιακή της διάσταση, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. προς αυτή την κατεύθυνση.