ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΡ. ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

· «Στόχος μας είναι να μειώσουμε τη διασπορά του φονικού ιού και να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία»

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Μέσω της συνέντευξης τύπου ο κ. Παπαεμμανουήλ απεύθυνε θερμή παράκληση για αναστολή λειτουργίας των πολιτιστικών συλλόγων και των αθλητικών σωματείων, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε τοπικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ σημείωσε: «Με αίσθημα ευθύνης και μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων covid-19 τις τελευταίες ημέρες, απευθύνω θερμή παράκληση προς τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία της Π.Ε. Δράμας, αλλά και των άλλων 4 Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να αναστείλουν τη λειτουργία τους μέχρι νεωτέρας. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τη διασπορά του φονικού ιού και να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία.

Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι για μας είδη πρώτης ανάγκης. Πάνω από όλα όμως είναι η Υγεία μας, η οποία αυτήν τη χρονική στιγμή κινδυνεύει από το δεύτερο και πιο επιθετικό κύμα της πανδημίας.

Ας επιδείξουμε για μια ακόμη φορά όλοι μας ατομική και συλλογική ευθύνη. Ας επιδείξουμε και τώρα πειθαρχία και συνέπεια στα μέτρα των ειδικών. ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα τα καταφέρουμε και πάλι!».