Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η κόρη της Μελίνας Μποτέλη και του Μαργαρίτη Τζίμα, Γεωργία. Μια όμορφη νύφη.

Η… πανύψηλη και πολύ όμορφη κόρη της Μελίνας Μποτέλη, παντρεύτηκε τον καλό της, Νικόλα, το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους στο παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη

Η Γεωργία είναι κόρη του πρ. Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης και πρ. Δημάρχου Δράμας Μαργαρίτη Τζίμα και της ηθοποιού Μελίνας Μποτέλλη.

«Οι περήφανοι. Ο μπαμπάς και η μαμά…χθες στη Θεσσαλονίκη και μη νομίζετε πως είμαι “πινέζα” απλώς το 1.60 δίπλα στο 1.87. Η απορία όλων στη θέα των παιδιών μας: “Τι γάλα τους δίνατε;”», έγραψε σε ένα από τα πρώτα της ποστ η Μελίνα Μποτέλλη.

Κόρη Μελίνας Μποτέλη νύφη

Λίγες ώρες αργότερα η Μελίνα Μποτέλη δημοσίευσε νέες φωτό από το γάμο της κόρης της, προσθέτοντας: «Αγαπημένες φίλες μου και φίλοι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις εκατοντάδες ευχές σας. Ο Νικόλαος και η μονάκριβή μας Γεωργία ξεκίνησαν τη καινούρια και πιο σημαντική φάση της ζωής τους. Οι ευχές θα τους ακολουθούν και τους αγκαλιάζουν για πάντα. Κάθε καλό στη δική σας ζωή, των παιδιών, των εγγονών σας. Συγχωρέστε με αν δεν αντέδρασα στα σχόλιά σας».

παντρεύτηκε κόρη Μελίνας Μποτέλη

 

Πηγή: iefimerida.gr