Ο Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώριζαν.

Συγκλονισμένος παραμένει ο Γιώργος Καπουτζίδης καθώς με τον 31χρονο ηθοποιό εκτός από συνεργάτες ήταν και στενοί φίλοι. Άλλωστε λίγες ώρες πριν από το τροχαίο, διασκέδαζαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» στο θέατρο Ήβη, ο Γιώργος Καπουτζίδης με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια. Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο.

Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας.

Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε με λυγμούς ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή: enikos.gr