ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΗ 4η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ BRANDS»

 

  • Χρ. Γουντσίδης, Διευθύνων Σύμβουλος: «Την βράβευση την αφιερώνω στους πελάτες μας, οι οποίοι μας τιμούν τόσα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους»
  • Η «Γουντσίδης Α.Ε.», με τα δεκάδες καταστήματα – Super Market και τους εκατοντάδες εργαζόμενους, εδώ και 72 χρόνια αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Δράμας

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο PLAZA στο Μαρούσι, η επίσημη τελετή βράβευσης των εταιρειών και των προϊόντων που διακρίθηκαν στη 4η διοργάνωση για τα «Αιωνόβια και πετυχημένα brands». Πρόκειται για εταιρείες οι οποίες διακρίνονται στον τομέα τους για 30 – 50 –70 ή και πάνω από 100 χρόνια, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύει η χώρα. Εταιρείες που γράφουν ιστορία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική και διεθνή αγορά, ανάμεσά τους και κάποιες που πάνω από 100 χρόνια συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, ιδιαίτερα σε μια περίοδο κρίσης.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες της διοργάνωσης για τα «Αιωνόβια και πετυχημένα brands» ήταν και η Δραμινή εταιρεία «Γουντσίδης Α.Ε.» με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Χρήστο Γουντσίδη να παρευρίσκεται στην τελετή και να παραλαμβάνει το βραβείο. Η εταιρεία έλαβε το χρυσό (gold) βραβείο στην κατηγορία των εταιρειών για τα 70 χρόνια.

Ο κ. Γουντσίδης κατά την απονομή του βραβείου με λιτό, αλλά ουσιαστικό τρόπο, έθεσε το στίγμα της εταιρείας, η οποία διαπρέπει σε πανελλήνιο επίπεδο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι γεγονός ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα πέρασε από μια δύσκολη καμπή από την οποία πιστεύω θα βγούμε όλοι ωφελημένοι. Είναι εξαιρετική τιμή για τον όμιλό μας η βράβευση αυτή την οποία αφιερώνω στους πελάτες μας οι οποίοι μας τιμούν τόσα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ για αυτή την τιμητική διάκριση και υποσχόμαστε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, γιατί όπως ξέρετε ο εχθρός του καλού το καλύτερο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ μέρους των πελατών μας».

Το κεντρικό θέμα της φετινής εκδήλωσης για τα «Αιωνόβια και πετυχημένα brands» ήταν «Η προοπτική επιβίωσης των επιχειρήσεων στην μετά την κρίση εποχή» και αναλύθηκαν οι συνθήκες της αγοράς και προτάθηκαν ενέργειες για την επιτυχία και την επιβίωση των επιχειρήσεων. Εξάλλου στην τελετή παραβρέθηκαν και σημαίνοντες παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου, ενώ οι συμμετέχοντες και βραβευθέντες αποτελούν ουσιαστικά την επιχειρηματική πρωτοπορία του τόπου. Εξάλλου ο θεσμός ως στόχο έχει να μεταφέρει ένα μήνυμα αναγνώρισης για το παρελθόν, αλλά και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, αναδεικνύει τη διαχρονική προσφορά της επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική οικονομία και τις θεμελιώδεις αξίες του επιχειρείν: τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την υπευθυνότητα και το σεβασμό στον πελάτη – καταναλωτή.

Ο όμιλος «Γουντσίδη», με τα δεκάδες καταστήματα – Super Market και τους εκατοντάδες εργαζόμενους, εδώ και 72 χρόνια αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Δράμας και η πρόσφατη βράβευση αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση της καταξίωσης που γνωρίζει σε εθνικό επίπεδο.