Ορισμένες προσωπικές πληροφορίες μοιράστηκε η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής, που ήταν η απώλεια της μητέρας της.

«Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και για τον σύζυγό της, τονίζοντας ότι «είμαστε μαζί πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Είναι γιατρός, ήμασταν στο νοσοκομείο στη Λήμνο και μετά παντρευτήκαμε».

Όσον αφορά τη μητρότητα κι αν μετάνιωσε που δεν έκανε παιδί δήλωσε τα εξής: «Πάντα πίστευα ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσει ο ίδιος και να είναι κοντά του. Επειδή λοιπόν είχα αυτή τη δουλειά, θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία.

Δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη».

Πηγή: in.gr