ΕΝΩ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Ή ΠΑΥΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 

Ενώ το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα έχουμε δράση με υγειονομικά πρωτόκολλα στη Super League 1 του πολύπαθους επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα και οδεύουμε στην κανονική λήξη του πρωταθλήματος, στην εφαπτόμενη Super League 2 μετά την τηλεδιάσκεψη ήρθε η ώρα των αποφάσεων.

Ποιος θα αποφασίσει δράσε με ποιο κόστος για τα test των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι τα καίρια ερωτήματα για την τύχη ενός πρωταθλήματος που είχε άλλες υποσχέσεις και άλλη κατάληξη.

Η θέση της ΠΑΕ Δόξα είναι γνωστή. Ναι στις προπονήσεις, αν θα έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα, αφού το οικονομικό βάρος των απαιτούμενων test είναι για τα σημερινά δεδομένα είναι μια δαπάνη πέρα των δυνατοτήτων.

 

Κρούση στην ΠΑΕ Δόξα

 

Ήδη υπάρχει η πρώτη κρούση για την ΠΑΕ Δόξα, αν και η προγραμματισμένη για την Τρίτη 19-5-2020 δεν πραγματοποιήθηκε η πρώτη διερευνητική συνάντηση των ενδιαφερόμενων επενδυτών, υποψήφιων νέων ιδιοκτητών του μετοχικού κεφαλαίου.

Η ΠΑΕ Δόξα απ’ ότι διαφαίνεται και είναι γεγονός, παρά την μοναδική «καθαρότητα» για τα δεδομένα της χώρας, ΔΕΝ συγκινεί επιχειρηματικά την τοπική κοινωνία και όσους έχουν τη δυνατότητα, οπότε ξανά-οδεύει το «τιμόνι» εκτός Δράμας.

Ποια θα είναι η τύχη και η κατάληξη της ΠΑΕ είναι ένα ερώτημα που η απάντησή του δεν είναι εύκολη.

 

Η διαφορετική «ανάκριση» του Γ. Αποστολίδη

 

Μια εναλλακτική συνέντευξη, με προσωπικές ερωτήσεις και πληροφορίες για την καριέρα και τις συνήθειές του, έδωσε ο εξτρέμ της Δόξας Δράμας Γιώργος Αποστολίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Δόξα (fcdoxadramas.gr)

Για την παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα ανέφερε: «Για τη Δόξα πίστευα ότι μπορούσε να κάνει περισσότερα. Μας αφήνει μια μικρή πικρία η διαδρομή της χρονιάς ως τώρα αγωνιστικά και βαθμολογικά, μπορούσαμε να είμαστε στην εξάδα σε σταθερή βάση».

Απαντώντας στο ερώτημα για το ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή του φέτος στη Δόξα, ο Γιώργος Αποστολίδης σημείωσε: «Καλύτερη στιγμή η ασίστ στον Ρόβα, όταν κερδίσαμε 1-0 τον Πλατανιά στη Δράμα, ενώ ομαδικά θα πω το 2-2 με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, όταν ισοφαρίσαμε προς το φινάλε. Χειρότερη στιγμή για μένα ήταν την 3η αγωνιστική, όταν έπαθα θλάση στο 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Δράμα. Έπαιξα μόνο 8 λεπτά και έμεινα σχεδόν δυο μήνες εκτός δράσης».

Κρίνοντας την πορεία της ομάδας, ο εξτρέμ της Δόξας επεσήμανε: «Δεν μπορεί να βγει ολοκληρωμένο συμπέρασμα, γιατί δεν ξέρουμε αν συνεχιστεί η χρονιά, λόγω συνθηκών και ανωτέρας βίας. Αν παίξουμε, ή παίζαμε, υπήρχαν άλλα 12 ματς, σε κανονική διάρκεια και μπαράζ, βάσει αρχικού πλάνου. Οι αναλύσεις είναι ημιτελείς, όπως προανέφερα. Ωστόσο, μας επηρέασε και έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι ο σχεδιασμός έγινε την τελευταία στιγμή, πολύ αργά. Είχαμε ελάχιστα χρονικά περιθώρια προετοιμασίας και πολλά νέα πρόσωπα. Ο πρώτος προπονητής ήρθε αργά και έφυγε νωρίς, δεν προλάβαμε να «χτίσουμε» τις βάσεις έγκαιρα και θέλαμε χρόνο στην πορεία».

Στο μήνυμά του προς τον κόσμο της Δόξας για την επόμενη ημέρα, ο Γιώργος Αποστολίδης ανέφερε: «Ο κόσμος είναι πάντα πιστός και έτσι να παραμείνει. Να αγαπά τη Δόξα και να είναι αισιόδοξος, και στα καλά και στα άσχημα. Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες, δεδομένα υποστηρίζουν μια μεγάλη ομάδα. Βέβαια, συνολικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με φιλάθλους στα γήπεδα μετά την πανδημία. Ένα γενικό πρόβλημα».

Απαντώντας στο ερώτημα αν θα ήθελε να παραμείνει στη Δόξα, ο ίδιος λακωνικά είπε: «Φυσικά!».