Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 11-4 (ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ) «ΣΦΥΡΙΞΕ ΛΗΞΗ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

  • Εταιρεία εξωτερικού ζήτησε και πήρε όλα τα λογιστικά δεδομένα της ΠΑΕ Δόξα
  • Σε Γενική Συνέλευση μέσα στον Ιούλιο και ο Γ.Σ. Δόξα (Ερασιτεχνική)
  • 22-6-2020 η τελευταία συγκέντρωση της ΠΑΕ και το καλοκαιρινό αντίο
  • Παραγοντική – επενδυτική άπνοια των Δραμινών για την Δόξα – Από 30/6 οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι

 

Με έγγραφο της διοργανώτριας Super League 2 προς την ΕΠΟ γνωστοποιήθηκε και επίσημα με βάση το νέο νόμο των 4/3 του Λ. Αυγενάκη η πρόταση αναστολής της υπόλοιπης αγωνιστικής διαδικασίας παρότι είχαν προγραμματιστεί οι 2 αγωνιστικές για 29/6 και 4/7.

 

Τίτλοι τέλους

 

Έτσι ένα πολύπαθο πρωτάθλημα, που με την έλευση του κορωνοϊού κατέστη ακόμη πιο δυσπρόσιτο, έλαβε τέλος από τους ίδιους τους συντελεστές του.

Με ψήφους 11-4 και με απούσα για μια ακόμη φορά την ΠΑΕ Δόξα ο Συνεταιρισμός σφύριξε τη λήξη και τώρα η ΕΠΟ θα αποφασίσει κάτι που ίσως γράψει και παγκόσμια πρωτοτυπία. Να ορίσει π.χ. το μπαράζ του 13ου της Super League 1 με τον δεύτερο (Απόλλων Σμύρνης) της Super League 2, ενώ η κατηγορία Super League 2 είναι σε αγωνιστική απραξία!

Τα δομικά οργανωτικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι απόρροια της ελληνικής κοινωνίας και του «πελατειακού» πολιτικού συστήματος εδώ και δεκαετίες. Μαζί με την κρίση αξιοπιστίας θεσμών και προσώπων έχουν «αποδομήσει» το ίδιο το άθλημα στη χώρα μας.

 

ΠΑΕ Δόξα: Ώρα μηδέν

 

Ήδη εδώ και μέρες άπαντες στην ΠΑΕ τελούν σε καθεστώς αδείας και οι πιο πολλοί παίκτες από 30/6/2020 έχουν τον χαρακτηρισμό «Ελεύθεροι» από νομικής άποψης.

Ήδη εταιρεία του εξωτερικού ζήτησε και πήρε την πλήρη οικονομική – λογιστική απεικόνιση της ΠΑΕ για να μελετήσει τα δεδομένα για πιθανή εμπλοκή στη μετοχική σύνθεση.

Μετά την αποχώρηση του κ. Γιάννη Μπύρου τον Ιανουάριο του 2020, η προσφορά των κ.κ. Χατζηελευθερίου και Πίτσογλου βοήθησε για την αξιοπρεπέστατη αγωνιστική παρουσία έως τη λήξη των υποχρεώσεων.

Πλέον χρονικά είμαστε στο σημείο μηδέν για να σχεδιασθεί – προγραμματισθεί η περίοδος 2020-2021.