Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για κορονοπάρτι που καταγγέλλεται ότι έλαβε χώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μάλιστα, το πάρτι έγινε σε μία περίοδο που στη ΓΑΔΑ έχουν εκδηλωθεί πολλά κρούσματα κορονοϊού, με δεκάδες αστυνομικούς να βρίσκονται σε καραντίνα.

Φωτογραφία από το πάρτι δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star. Σε αυτή εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, «αγκαλιασμένοι», χωρίς μάσκες, χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκι και βότκα.

Την εικόνα ανέβασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο. Το πάρτι έγινε προ 4-5 ημερών, μέσα στα γραφεία της γραμματείας στη ΓΑΔΑ.

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στα social media προκάλεσε από την πρώτη στιγμή την οργή στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που βρίσκονται στον δρόμο, καθώς οι ίδιοι, όπως λένε, καλούνται να ελέγχουν την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορονοϊού, και την ίδια στιγμή κάποιοι με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους τούς ακυρώνουν.

Πηγή: newsbomb.gr