ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8/2020 Η ΕΕ/ΕΠΟ «ΚΛΗΡΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕΤΑ ΤΟ STOP ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1 ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

 

  • Ο προπομπός των επενδυτών είδε προσωπικό ΠΑΕ, παίκτες, αθλητικό κέντρο ΕΠΣ Δράμας
  • Τα θέλω και τα πρέπει του Συλλόγου είναι γνωστά και δεδομένα – Η διαχείριση και η «επένδυση» είναι τα ζητούμενα
  • Οι στόχοι, οι ρόλοι, η φιλοσοφία, ο προγραμματισμός είναι τα «κλειδιά» για τη νέα χρονιά

 

Ελληνικό ποδόσφαιρο καλοκαίρι 2020, ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια, πρωταγωνιστές και διαρκές πινγκ-πονγκ.

Την Δευτέρα 27/7/2020 η ΕΕ/ΕΠΟ και η περιβόητη αναδιάρθρωση για την Super League 1 «ένωσε» τους Big-4 και τους διεθνείς οργανισμούς απέναντι σε Πανιώνιο που υποβιβάζεται και στην όποια προσδοκία για 16 ή 18 ομάδες στη Super League 1. Οπότε το σκορ 13-1 είναι ένα σκορ αποτρεπτικό για κάθε εκτελεστική επιτροπή και όποιο σχεδιασμό.

Έτσι, την προσεχή Δευτέρα 3/8/2020 σε νέα συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ θα αποφασιστεί η αναδιάρθρωση για τη Super League 2 και Football League με δημιουργία 2 ομίλων (Βορράς – Νότος) με διαφαινόμενο «πέρασμα» της αναδιάρθρωσης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Αναμονή… Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό.

 

Σε κυπριακά χέρια

 

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού είναι στο τελικό στάδιο για την ΠΑΕ Δόξα, αφού ο απεσταλμένος των επενδυτών με τον τεχνικό Άκη Ιωακείμ είναι στην πόλη μας εδώ και 5 ημέρες.

Είδαν κόσμο, άκουσαν απόψεις, συνομίλησαν με προσωπικό, παίκτες και θα αποστείλουν την έκθεσή τους στους υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι θα πάρουν την οριστική απόφαση για το ΟΚ. Αναμονή και προσμονή για το οριστικό deal με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά.

Η ΠΑΕ Δόξα έχει άδεια Super League 1 και το όποιο διαχειριστικό «άνοιγμα» είναι φυσιολογικό για κατάσταση ΠΑΕ σε λειτουργία.

Έτσι έφτασε η ώρα των προσώπων, της φιλοσοφίας και των στόχων για τους Κύπριους επενδυτές.