Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ Γ.Σ. ΔΟΞΑ, Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ…

 

  • Η. Χατζηελευθερίου (Πρόεδρος απερχόμενης Διοίκησης: «Εκλογές 21 Ιουνίου για μια νέα Διοίκηση άξια συμπαραστάτη του Γ. Μπύρου»
  • Γ. Μπύρος (Μεγαλοχορηγός): «Το “δώρο” της ανόδους χωρίς “σπίτι” (γήπεδο) δεν θα έχει κανένα νόημα»
  • Πάμε για δημιουργία 2 Ομίλων στη Β’ Εθνική, προοπτική με μέλλον για τη Δόξα η συμμετοχή στο Βόρειο Όμιλο

 

Ο κύβος ερρίφθη, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 έχουμε εκλογικές διαδικασίες στο Γ.Σ. Δόξα και η απερχόμενη Διοίκηση αναμένει την αντικατάστασή της.

Είναι και ο εορτασμός των 100 χρόνων του Συλλόγου το 2018 και φυσικά ο πήχης των υποχρεώσεων και των προσδοκιών είναι μεγάλος για τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας.

 

Στο βάθος η… Β’ Εθνική!

 

Οι διεργασίες σε όλο το παραγοντικό φάσμα είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε πλήρη έξαρση, με ζητούμενο να έρθει μία υποτυπώδης αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Οι επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ, η επιτήρηση από ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ και ο διακριτός ρόλος όλων των εμπλεκομένων είναι στο μεγάλο κάδρο.

Έτσι η οικονομική κρίση με την απουσία οικονομικών – χορηγικών πόρων οδηγεί σε αναδιοργάνωση των πρωταθλημάτων, κυρίως αυτό της Β’ Εθνικής και της Γ’ ταυτόχρονα.

Η πρόταση που κερδίζει έδαφος είναι η δημιουργία 2 Ομίλων στη Β’ Εθνική (Βορράς – Νότος) με τη συμμετοχή και των δευτεροπρωταθλητών ομάδων της φετινής Γ’ Εθνικής (4 Όμιλοι Χ 2 ομάδες = 8 ομάδες).

Από τις ενδείξεις η Δόξα κερδίζει την κατηγορία και εδώ αρχίζει το… αύριο.

Ο Γιάννης Μπύρος που φέτος στήριζε όσο κανείς την ομάδα περιμένει από τον Γ.Σ. Δόξα και τις επικείμενες εκλογές να ανταποκριθεί στην εξασφάλιση αδειοδότησης του γηπέδου του Συλλόγου σύμφωνα με τις προαπαιτούμενες υποχρεώσεις άδειας Football League και Super League.

Είναι ένα κομβικό χρονικά σημείο, αφού όπως μας είπε ο ίδιος ο κ. Μπύρος «το “δώρο” της ανόδους χωρίς “σπίτι” (γήπεδο) δεν θα έχει κανένα νόημα».

Έτσι η νέα Διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα που θα προκύψει στις 21 Ιουνίου 2017 θα έχει μια βουτιά στα βαθιά, αφού ο χρόνος πιέζει και ο φάκελος αδειοδότησης πρέπει να κατατεθεί μέχρι 30 Ιουνίου.

Η άνοδος στη Β’ Εθνική, ο εορτασμός των 100 χρόνων και η προοπτική για Super League είναι το νέο περίγραμμα της Δόξας. Η διαστρωματική δυναμική είναι δεδομένη, απομένει η σύνθεση σε ρόλους και πράξεις.

Η δημιουργία ενός ΕΝΩΤΙΚΟΥ και ΠΑΝΔΟΞΕΪΚΟΥ ψηφοδελτίου ας είναι η απάντηση σε όλη την Ελλάδα ότι η Δόξα είναι εδώ και επιστρέφει.

Έφτασε η ώρα των αποδείξεων και των δράσεων…