ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ 14/11/2021, ΩΡΑ 15.00) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

· Σπ. Φιλίππου (προπονητής Δόξας): Αυτό είναι το ιδεολογικό μου αφήγημα στα αποδυτήρια

· Κ. Μπεδρελής (προπονητής Άρη Αβάτου): Και μόνο που θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα είναι τιμή για τη νεανική μας ομάδα

· Β. Φωτίου (νομικός επί Αθλητικής Δικαιοσύνης): Το 50% των χρεών ακολουθούν την ΠΑΕ σε επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες

 

Σε φουλ ρυθμούς πλέον διεξάγεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου ισχύει η αναδιάρθρωση και ο στόχος για ύπαρξη 4 ομιλών (αντί 7) και ο περιορισμός των ομάδων με μετατροπή από περιφερειακό σε πανελλαδικό.

Στον 1ο Όμιλο πρωτοπόρος με 3 στα 3 και με 9 βαθμούς είναι ο Άρης Αβάτου, τον οποίο φιλοξενεί η Δόξα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στο γήπεδό της, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Για την προσεχή συνάντηση μίλησαν στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» οι προπονητές των δύο ομάδων.

 

Σπ. Φιλίππου: Διπλή η φετινή στόχευση

 

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Δόξας κ. Σπύρος Φιλίππου ανέφερε:

Για το παιχνίδι με το Άβατο: Θέλουμε τη νίκη και μόνο αυτή. Μπορούσαμε το τρίποντο και μέσα στην Αλεξανδρούπολη. Καλώ τον κόσμο να μας στηρίζει. Όλοι μας πληγωθήκαμε από τον αυτό-υποβιβασμό, αλλά κοιτάμε μόνο μπροστά.

Για τη νεανική ομάδα: Εξηγώ κάθε μέρα, κάθε στιγμή, ότι πρέπει να αντιληφθούν τα παιδιά το βάρος της φανέλας και το DNA του Συλλόγου. Νομίζω ότι υπάρχει πάθος, θέληση, ψυχισμός. Είναι ξεκάθαρο ότι με την προπόνηση και με τους αγώνες θα έρθει η ομογενοποίηση. Είμαστε ομάδα χωρίς φιλική αναμέτρηση. Το επιπλέον κίνητρο είναι το ηθικό. Η ομάδα καλείται να «καθαρίσει» το όνομά της και αυτός είναι ένας υπέρτατος λόγος για όλους μας. Η ηθική αποκατάσταση.

Για τους στόχους: Είναι αυτονόητο ότι η Δόξα αγωνίζεται μόνο για τη νίκη και αυτό όπου μας βγάλει.

 

 

Κ. Μπεδρελής: Τιμή και κίνητρο το παιχνίδι με τη Δόξα

 

Ο προπονητής του Άρη Αβάτου κ. Κώστας Μπεδρελής δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: Εμείς ως Άβατο είμαστε μια νεανική ομάδα, 19-21 χρόνων, και η παραμονή είναι ο πρωταρχικός στόχος. Σίγουρα όταν αντιμετωπίζεις τη Δόξα είναι τιμή και κίνητρο. Έτσι βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Η κατηγορία φέτος είναι δύσκολη με τους 5 υποβιβασμούς.

 

Β. Φωτίου: Επιστροφή σε επαγγελματικές κατηγορίες «κουβαλά» το 50% των χρεών

 

Τέλος, ο κ. Βασίλης Φωτίου, νομικός επί Αθλητικής Δικαιοσύνης, δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: Μια επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες «κουβαλά» εκ του νόμου το 50% των χρεών για την αδειοδότηση. Οι όποιες υποχρεώσεις σε ξένους ποδοσφαιριστές είναι ένα επίδικο κομμάτι της προσωπικής διεκδίκησης