ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΟ (22/7), ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ (16/6) ΚΑΙ ΔΟΞΑ (19/6) ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

  • ΕΠΟ: Προβάδισμα με 40 Ενώσεις για τον Μάκη Γκαγκάτση
  • ΕΠΣ Δράμας: «Μετωπική» Γ. Χατζησαρόγλου – Δ. Καγγελίδη που αμφότεροι είναι στους εκλεκτούς του ψηφοδελτίου του Μ. Γκαγκάτση!
  • Γ.Σ. Δόξα: Δάντζερας Γιάννης, Βασιλειάδου (Παπαδοπούλου) Δέσποινα, Γεωργιάδου Χριστίνα, Λαζαρίδης Θεμιστοκλής, Μεταβιτσιάδης Θεόδωρος, Παγωνάς Δημοσθένης, Παυλίδης Αναστάσιος, Σαλπιγκτίδης Παναγιώτης, Σούλης Βασίλειος, Σπυρίδης Ιωάννης, Σταϊκίδης Βασίλειος, Σταϊκίδου Αναστασία, Ψαρράς Χαρίλαος, Χατζηδιάκος Κωνσταντίνος

 

Σε φουλ εκλογικούς ρυθμούς στο επόμενο διάστημα τίθεται όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου.

Στην ΕΠΟ στις 22/7 στην εκλογική διαδικασία θα συμμετάσχει ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης.

Ήδη έχουν γίνει και οι όποιες εξαγγελίες στήριξης και υποστήριξης με 40 ΕΠΣ να δηλώνουν συμπαραστάτες στην επιλογή του Μάκη Γκαγκάτση. Οι συμμαχίες σε κορυφαίο συλλογικό επίπεδο είναι ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ κόντρα σε ΑΕΚ – ΠΑΟ.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργος Χατζησαρόγλου, όπως και ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Δαμιανός Καγγελίδης, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ΕΠΣ Δράμας, ανακοινώθηκαν στο ψηφοδέλτιο του κ. Γκαγκάτση.

Στην ΕΠΣ Δράμας στις 16/6 ψηφίζουν τα 35 σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ σε κοινό ψηφοδέλτιο με τη θέση του Προέδρου να διεκδικούν οι κ.κ. Χατζησαρόγλου και Καγγελίδης. Ήδη οι διαδικασίες και οι συναντήσεις των επιτελείων είναι καθημερινές.

Στον Γ.Σ. Δόξα στις 19 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι εκλογές με καθοριστικό ρόλο να έχει ο 40χρονος Ελευθέριος Καλλινικίδης, ανιψιός του επιχειρηματία Άγγελου Καλλινικίδη. Ο κ. Ελευθέριος Καλλινικίδης θα έχει καθημερινή παρουσία και στην ομάδα και στην πόλη.

Σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του Γ.Σ. Δόξα για την προσεχή εκλογική διαδικασία αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ Δόξα Δράμας με τη από 30/5/ 2024 απόφασή του συγκαλεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό στις 19 Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 και σε περίπτωση ματαίωσης λόγω έλλειψης απαρτίας της αρχικής ορισθείσας Συνέλευσης την ίδια ημέρα και ώρα 18.00, στο ισόγειο χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας, Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Εκλογή Γραμματέα και μελών Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

-Ανάγνωση του καταλόγου μελών και των υποψηφίων προέδρων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των υποψηφίων για την Ελεγκτική Επιτροπή.

-Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή Προέδρου, μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα διοίκησης, δηλαδή του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 17.00 της 05-06-2024, ημέρα Τετάρτη στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βασίλειο Σταϊκίδη (τηλ: 6947934997) ο οποίος θα χορηγεί τη σχετική αίτηση στην οποία θα περιλαμβάνονται τα πλήρη στοιχεία του υποψηφίου μαζί με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματα του αναφέρονται στο Καταστατικό. Μόνο για ένα όργανο μπορεί να θέσει κάποιος υποψηφιότητα.

Δέκα μέρες προ της διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα αναρτηθεί κατάλογος των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου.

Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητες ή να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες, να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι τις 9/6/ 2024 στο ανωτέρω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.