Ο Δήμος Δράμας – Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνει την 17η Ονειρούπολη από 5 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου.

Για 17η φορά στην πόλη μας οργανώνεται το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδος, με μία σύνθεση δράσεων όπως: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφος, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό σκηνικό. Πάμε όλοι μαζί και φέτος να οργανώσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την Ονειρούπολη.

Στον «δρόμο» για την 17η Ονειρούπολη, θα αγκαλιάσουμε τους συλλόγους, τους καλλιτέχνες και όχι μόνο, δίνοντάς τους την ευκαιρία έκφρασης και δημιουργίας. Επενδύοντας στην εξωστρέφεια, αγκαλιάζουμε δυναμικά πολλές προσπάθειες συλλόγων, νέων καλλιτεχνών και φορέων τόσο από την πόλη όσο και από την περιφέρεια και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με μεθοδικότητα, στρατηγική και πολύ δουλειά, θα γίνει προσπάθεια να οργανωθεί φέτος η καλύτερη Ονειρούπολη όλων των εποχών. Σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η συνεργασία τεσσάρων από τις επτά Δημοτικές Παρατάξεις.

Η Ονειρούπολη, έχει αποδειχθεί πως είναι σύμμαχος των ανθρώπινων σχέσεων, του παιδικού παιχνιδιού, του παραμυθιού και της μαγείας των Χριστουγέννων καθώς προάγει την κριτική σκέψη, τον οραματισμό και σαφώς συμβάλλει στη προβολή της πόλης μας σαν κεντρικός χειμερινός πολιτιστικός προορισμός.

Σας καλούμε λοιπόν, να μας στείλετε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, την συμμετοχή σας έως τις 20 Οκτωβρίου 2021, στο e-mail: [email protected]