ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

 

 

  • Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου

 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Νίκο Αλιβιζάτο και θέμα «Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποιες προκλήσεις για το αύριο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στις 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Διοικητήριο).

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αναστάσιος Πούλιος: «Μετά από πολύμηνες επαφές μου εκ μέρους του Συλλόγου, κατέστη εφικτό και ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τον ομότιμο Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών και υποψήφιο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας το 2015, κ. Νίκο Αλιβιζάτο, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στη Δράμα, για να μιλήσει για το πάντα επίκαιρο από πολιτικής & νομικής πλευράς, ζήτημα της αναθεώρησης του ελληνικού Συντάγματος, και, για την ακρίβεια, με θέμα “Συνταγματική αναθεώρηση: ποιες προκλήσεις για το αύριο”, αυτό το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου & ώρα 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Δράμας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας καλεί όλους τους Δραμινούς να παρευρεθούν στην εκδήλωση, αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον έγκριτο καλεσμένο του Συλλόγου, συνταγματολόγο κ. Νίκο Αλιβιζάτο να αναπτύσσει ένα τόσο νευραλγικό θέμα, όπως είναι η συνταγματική αναθεώρηση, το οποίο, ευνοήτως, αφορά όλους τους έλληνες πολίτες.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε».

Ο κ. Αλιβιζάτος έχει διατελέσει υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.