ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η Ν. ΙΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΣΤΑ ΜΙΝΙ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης (open) στις κατηγορίες μινι και παγκορασίδες Β’ «Μενοίκιο Cup 2017” που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 1 Ιουλίου στην Προσοτσάνη.

Στην κατηγορία των μίνι οι «Ακρίτες» Νευροκοπίου κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τον Εθνικό Κοζάνης 25-22.

Τελική κατάταξη:

 1. Α.Ο. Ακρίτες
 2. Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης
 3. Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
 4. Α.Ο. Προσοτσάνης 1
 5. Α.Ε.Π. Πανόραμα
 6. Α.Ο. Προσοτσάνης 2

Στην κατηγορία των παγκορασίδων Β’ είχαμε καταπληκτικούς αγώνες για την τετράδα, με πολλές ανατροπές και τριπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση, οπότε η κατάταξη προέκυψε από την διαφορά τερμάτων.

Τελική κατάταξη:

 1. Ο.Φ.Ν. Ιωνίας
 2. Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης
 3. Α.Ο. Προσοτσάνης
 4. Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια
 5. Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου
 6. Ζαφειράκης Νάουσας
 7. Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
 8. Α.Ο. Άνοιξη
 9. Α.Ο. Κορυδαλλού
 10. Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξ/πολης
 11. Γ.Σ. Δράμα 1986
 12. Α.Ο. Προσοτσάνης 2
 13. Ε.Α.Χ. Χανίων

Οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε να απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στους αγώνες.

Μέσω της παρακάτω διεύθυνσης στο διαδίκτυο https://sites.google.com/view/menoikiocup2017 ή της ιστοσελίδας του Δήμου Προσοτσάνης http://www.prosotsani.gr μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων και τις τελικές βαθμολογίες, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε από την Web tv τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν από την κατηγορία των παγκορασίδων Β’.