ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά χειροσφαίρισης αναπτυξιακών ηλικιών στην Προσοτσάνη με τη συμμετοχή 11 ομάδων σε αγόρια και κορίτσια στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β. Από τις 10 – 14 Απριλίου 2018 στην Προσοτσάνη διεξήχθη το καθιερωμένο και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά χειροσφαίρισης με την ονομασία «Prosotsani Spring Handball Camp 2018» που διοργάνωσε ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Α.Ο. Προσοτσάνης.

Έξι ομάδες στα αγόρια (Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, ΔΡΑΜΑ 1986, ΑΕΚ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ) και πέντε κοριτσιών (ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1, ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2) για πέντε ημέρες γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης σε μια γιορτή του χάντμπολ.

Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι προσφέροντας μάλιστα και όμορφο θέμα και συναρπαστικούς αγώνες. Εκτός από τις αγωνιστικές δραστηριότητες οι διοργανωτές φρόντισαν για όσες ομάδες ενδιαφέρθηκαν να επισκεφτούν και το σπήλαιο πηγών Αγγίτη.

Την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Προσοτσάνης όπου παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Δήμου έγιναν οι απονομές των αναμνηστικών στις ομάδες (δεν υπήρχε βαθμολογία, όλες οι ομάδες πήραν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα και οι απονομές έγιναν με αλφαβητική σειρά) και ακολούθησε μέχρι αργά μουσική και χορός. Την Παρασκευή το βράδυ το πάρτι επαναλήφθηκε στην πλατεία της Πετρούσας.

Μεγάλη και σημαντική η συμβολή για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά η συμμετοχή των διαιτητών του ΣΥΔΧΑΜΑΘ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Ερυθρό Σταυρό και τους Σαμαρείτες Δράμας για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.