Η ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 6 ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΣΤΑΣΗ

  • Σήμερα το Κισσαμικός / ΑΟΧ – Δόξα σε εμβόλιμη αγωνιστική πριν το Πάσχα
  • Αντώνης Ροκάκης (Πρόεδρος Κισσαμικού): «Σεβασμός στην ιστορία της Δόξας και άψογη ανταπόδοση φιλοξενίας εκ μέρους μας»
  • Γ. Μπύρος: Βολές κατά συνεργατών, περί ανικανότητας
  • Ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας με αναφορά στο Ν. Καζαντζάκη: «Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω»
  • Ένσταση από την Παναχαϊκή

 

Όταν είσαι η ομάδα που κάνεις πράξη την οικονομική συνέπεια, όταν είσαι η ομάδα με το πιο ακριβό ρόστερ στη Football League, όταν είσαι η ομάδα που πριμοδοτεί (!!!) τη νίκη, είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να είσαι η ομάδα, ο Σύλλογος, με αρνητική θεματολογία στο ρεπορτάζ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο παραπάνω πρόλογος είναι η ακτινογραφία της φετινής Δόξας στην επαγγελματική της μορφή. Η «γκάφα» στο γήπεδο Χαριλάου αντικατοπτρίζει την ουσιαστική υποστελέχωση της ΠΑΕ και φυσικά δεν είναι θέμα ατομικών ευθυνών, αλλά μιας εγωκεντρικής συμπεριφοράς όλων όσων έχουν σχέση με την ομάδα. Καμία ψυχική επαφή και συνεργασία των στελεχών, καμία προετοιμασία νομική, θεματική ειδικά όταν προετοιμάζεσαι και επιζητάς τον προβιβασμό. Στο γήπεδο Χαριλάου οι επιλογές του κ. Μπύρου σε πρόσωπα ήταν ένα γεγονός που στο επίπεδο δαπάνης, χρημάτων, προσδοκίας και φιλοδοξίας κατέγραψαν μια ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑ σε όλο το μέγεθος.

Στο τέλος του πρωταθλήματος είπε ο κ. Μπύρος θα κάνει τον προσωπικό του απολογισμό για το αν θα συνεχίσει.

Η στήλη μια διαπίστωση έχει να καταγράψει, ότι οι όποιες συμπάθειες του θυμικού δεν μπορούν να αποτελούν το βασικό κριτήριο συνεργασίας σε επίπεδο ΠΑΕ. Άλλο οι ικανότητες και άλλο οι συμπάθειες.

 

Ανακοίνωση Προέδρου ΠΑΕ Δόξα Δράμας Γ. Μπύρου

 

«Στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, από το 71ο μέχρι και το 77ο λεπτό του αγώνα, η ομάδα μας αγωνίσθηκε με έξι κοινοτικούς – αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, αντί πέντε, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ. Επειδή η ευθύνη προϋποθέτει ήθος και στην εποχή μας είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα, ως ΠΑΕ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας! Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μας διακατέχει η νοοτροπία του «θύματος» και να περιμένουμε τις όποιες αντιδράσεις των άλλων ομάδων. Θεωρούμε σωστό να προχωρήσουμε στην ανάληψη των ευθυνών που μας αναλογούν, διότι έτσι απομακρύνουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα και καθορίζουμε το μέλλον μας και την προσωπικότητά μας. Είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα. Άλλωστε ο Νίκος Καζαντζάκης είχε πει: “Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω”.

 

Σήμερα στα Χανιά

 

Σήμερα Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018, στις 15.00, η Δόξα θα αντιμετωπίσει στα Χανιά την ομάδα του Κισσαμικού / ΑΟΧ στο πλαίσιο της 25ης αγνωστικής ημέρας με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου να ζητά από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση για την ήττα στο Χαριλάου.

Ο Πρόεδρος του Κισσαμικού κ. Αντώνης Ροκάκης σε δηλώσεις του ανέφερε πως η γηπεδούχος ομάδα θα υποδεχτεί με σεβασμό την ιστορική Δόξα και θα υπάρχει άψογη ανταπόδοση φιλοξενίας από την πλευρά της ομάδας των Χανίων.