ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Την Πέμπτη 30-8 σε ένα ιδιαιτέρως χαρούμενο κλίμα ολοκληρώθηκε το φετινό πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών».

Για ακόμη μια χρονιά στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και ειδικότερα των δράσεων που αφορούν στο παιδί και την οικογένεια, και κυρίως των εργαζόμενων γονέων με παιδιά, ο Δήμος Δράμας υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» κατά τους θερινούς μήνες. Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε παιδιά σχολικής ηλικίας 6-12 ετών, περιλάμβανε ποικίλες δραστηριότητες στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και γινόταν υπό την εποπτεία εκπαιδευτικών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας (δωρεάν).

Στην γιορτή λήξης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος συνομίλησε με τους μικρούς συνδημότες, τους χάρισε διάφορα αναμνηστικά και τόνισε ότι μέσω της δημιουργικής απασχόλησης οι μικροί συνδημότες είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς που εμπιστεύτηκαν το Πρόγραμμα, στο προσωπικό του Δήμου Δράμας, στους φορείς, στα σωματεία και σε συμπολίτες που συνέδραμαν στην άρτια πραγματοποίηση του Προγράμματος, καθώς και στους χορηγούς, Νεογάλ και Πελίτι.