ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Με ανακοίνωσή του Συλλόγου Δημοτικού Υπαλλήλων Ν. Δράμας, ο οποίος εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους των Δήμων του νομού (Δράμας, Δοξάτου, Κάτω Νευροκοπίου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης) «εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τα θύματα της φονικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική και τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες αυτών».

Μάλιστα, «με σύνθημα “όλοι για ένα σκοπό” και με αισθήματα αμέριστης συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς των περιοχών που επλήγησαν, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας καλεί σε δράση συνεργασίας για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όλους τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς, τις αρχές του τόπου, τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς συλλόγους και φορείς, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δράμας, τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, τα συλλογικά και συνδικαλιστικά όργανα, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό, επιχειρηματίες και ιδιώτες». «Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό Star Βορείου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί τηλεοπτικός μαραθώνιος δράσης, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει γνωστή την προσφορά του με την παρουσία του», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας εκφράζει το θαυμασμό και τη συμπαράσταση «στους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης των πληγεισών περιοχών και ειδικότερα των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ελευσίνας και Μεγάρων, όπου με τα μέσα που διαθέτουν βρίσκονται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης και καταστολής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες τους».

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι και παραμένει ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης και προσφοράς στην τοπική κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.