Μόνο για 4 ημέρες

Από την Παρασκευή 27/01 μέχρι και τη Δευτέρα 30/01

«Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ»

Καθημερινά στις 17:30 Στα Ελληνικά

Μία διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων που συνδυάζει την κωμωδία, το συναίσθημα και τη δράση. Στην καρδιά της ιστορίας βρίσκεται ένα δυναμικό κορίτσι, που κάνει τα πάντα προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρό της. Μια περιπέτεια που μιλάει στα παιδιά για τους στόχους, την αποφασιστικότητα, την αυτογνωσία και την αξία της συνεργασίας… ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!

Προσφορά Γενική Είσοδος 5 €

Εβδομάδα Ιαπωνικού ΑΝΙΜΕ με Προσφορά Γενική Είσοδος 5 €

Από την Πέμπτη 26/01 μέχρι και την Κυριακή 29/01

«Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα»

Καθημερινά στις 19:15 με Υπότιτλους

Η Σούζου είναι ένα ντροπαλό, καθημερινό κορίτσι γυμνασίου που ζει σε ένα χωριό. Για χρόνια ήταν η σκιά τού εαυτού της. Μα, όταν μπαίνει στο «U», έναν απίστευτο εικονικό κόσμο, δραπετεύει στην διαδικτυακή της περσόνα, την Μπελ, μία πανέμορφη παγκοσμίου βεληνεκούς τραγουδίστρια. Μία μέρα, η συναυλία της διακόπτεται από ένα τερατώδες πλάσμα που κυνηγούν αυτόκλητοι τιμωροί…

Εβδομάδα Ιαπωνικού ΑΝΙΜΕ με Προσφορά Γενική Είσοδος 5 €

Δευτέρα 30/01 – Τρίτη 31/01 & Τετάρτη 01/02

«Dragon Ball Super: SUPER HERO»

Καθημερινά στις 19:15 με Υπότιτλους

Dragon Ball fans, την προσοχή σας! Το Dragon Ball Super: SUPER HERO στους κινηματογράφους!

Από την Πέμπτη 26/01 μέχρι και την Τετάρτη 01/02

«Πίσω από τις Θημωνιές»

Καθημερινά στις 21:30

Τρεις σπονδυλωτές δραματικές ιστορίες μιας οικογένειας λαμβάνουν μέρος σ’ ένα παραλίμνιο χωριό στη λίμνη Δοϊράνη. Μία τραγωδία που ενώνει τις ζωές τριών ανθρώπων, με τον καθένα να πρέπει να σηκώσει το βάρος των πράξεών του. Ειδική Μνεία στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και 5 ακόμα βραβεία.

Την Τρίτη 31/01 Ladies night! Διάλεξε την καλύτερη σου φίλη και απολαύστε με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο την νέα ταινία της Ασημίνας Προέδρου!!!

Κάθε Πέμπτη και Δευτέρα Γενική Είσοδος 5 €