ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Ο ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Η παράταξη «Προοπτική για τη Δράμα», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας τον κ. Κοσμά Καλαϊδόπουλο ανακοίνωσε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 τους πρώτους 13 υποψηφίους του συνδυασμού για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Έτσι, η «Προοπτική για τη Δράμα» γίνεται η πρώτη παράταξη που προχωρά στην ανακοίνωση υποψηφίων για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, υποψήφιοι θα είναι οι:

Βλάχου Βασιλική

Ιωαννίδης Χαράλαμπος

Καμπουρίδης Στυλιανός

Κιουμουρτζής Δημήτριος

Κίσσας Αριστοτέλης

Κυπαρρίσης Ιωάννης

Μητρούση Αλεξάνδρα

Ξανθόπουλος Γεώργιος

Παπαδόπουλος Ιωάννης

Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος

Προτσένκο Σαρίγκολη Μαρίνα

Στόγιας Στέφανος

Τασχουνίδου Μαρούλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη «Προοπτική για τη Δράμα» είχε συμμετάσχει και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 στο Δήμο Δράμας και είχε λάβει 341 ψήφους και 1,12%, χωρίς να επιτύχει την εκπροσώπησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ανοιχτή επιστολή Κ. Καλαϊδόπουλου

 

Σε ανοιχτή επιστολή του κ. Κοσμά Καλαϊδόπουλου προς όλους τους δημότες της Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Κάθε δημοτική κίνηση σκοπεύει στην αναμόρφωση της κοινωνίας, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε αυτό που επιθυμούμε, ως πολίτες αυτής της πόλης που τόσο αγαπάμε.

Γι’ αυτό, εμείς που ανησυχούμε για την κατάσταση που επικρατεί και είναι δραματική, θεμελιώνουμε μια νέα κίνηση για το Δήμο μας, ώστε να καλύψουμε τα κενά των άλλων δημοτικών παρατάξεων που πέρασαν.

Που αν είχαν πετύχει και δεν εξυπηρετούσανε μόνο προσωπικά συμφέροντα δεν θα υπήρχε λόγος για να προχωρήσουμε στη δική μας κίνηση.

Μ’ αυτήν την ενέργειά μας, η νέα η δημοτική παράταξη, την οποία εκπροσωπούμε και έχει έτοιμο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει, ελπίζουμε πως με τη δική σας στήριξη, οι Δραμινοί πολίτες θα δούνε καλύτερες μέρες και η Δράμα θα αλλάξει.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε συστράτευση στον αγώνα για τη Δράμα και τους πολίτες της, για μια αξιοπρεπή ζωή αντάξια του πολιτισμού μας.