Η λέσχη Lions Δράμας τήρησε και φέτος την παράδοση των τελευταίων ετών να κλείνει κάθε χρόνο την σχολική χρονιά με μία ολοήμερη εκδρομή με τα παιδιά του «Κέντρου Παιδικής Μέριμνας».

Έτσι και φέτος την Κυριακή 9 Ιουνίου η λέσχη διοργάνωσε για τα παιδιά του Κέντρου μία ημερήσια εκδρομή στην Νέα Πέραμο.

Τα παιδιά χάρηκαν το μπάνιο τους στους Αμμόλοφους και είχαν ένα πλούσιο γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο, παρέα με τα μέλη της λέσχης που τα συνόδευσαν στην εκδρομή τους.

Με την ευκαιρία όμως της «παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος», που γιορτάσαμε πρόσφατα στις 5 Ιουνίου, όλοι οι εκδρομείς καθάρισαν ένα τμήμα από την παραλία της Νέας Περάμου, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα ότι πρέπει να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό και ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε λίγο από τον χρόνο μας για να έχουμε καθαρές ακτές.

Σημειώνεται ότι ένα μέρος των εξόδων για την ημερήσια αυτή εκδρομή προέρχεται από το «ΧΑΛΙ ΑΓΑΠΗΣ» που κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα απλώνουν οι Lions σε κεντρικό σημείο της πόλης μας και ζητούν από τους περαστικούς να το κεντήσουν με ευρώ, ακριβώς για την ετήσια εκδρομή των παιδιών.

Η εκδρομή έκλεισε με τις ευχαριστίες των παιδιών προς τους Lions με πολλές αγκαλιές, ευχήθηκαν όλοι «καλό καλοκαίρι» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.