ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Η εταιρεία «Αφοι Ιωαννίδη Α.Ε.» προχώρησε στην παραχώρηση οχημάτων προς τους Δήμους Δράμας και Δοξάτου για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι Δήμοι θα χρησιμοποιήσουν τα οχήματα που τους παραχωρήθηκαν για το έργο που επιτελείται από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι Δήμαρχοι Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και Δοξάτου κ. Θέμης Ζεκερίδης ευχαρίστησαν την εταιρεία «Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε.» για την παραχώρηση των αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος ανέφερε: «Στην αυτοδιοικητική μου πορεία είχα τη χαρά, αλλά και την τιμή να γνωρίσω ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους του τόπου μας, που με ανιδιοτέλεια και γενναιοδωρία στάθηκαν δίπλα μου και δίπλα σας σε δύσκολες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία “Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε.” για την παροχή ενός αυτοκινήτου της εταιρείας, που θα συμβάλλει καθοριστικά στο έργο, που επιτελεί το “Βοήθεια στο Σπίτι” σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενώνοντας τις δυνάμεις μας και μένοντας αισιόδοξοι».

Στο ευχαριστήριό του ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Ζεκερίδης σημείωσε: «Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Δοξάτου την εταιρεία “Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε.” για την ευγενική παραχώρηση οχήματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Δοξάτου, μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Σήμερα το “Βοήθεια στο Σπίτι” βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των πολιτών και συμβάλλει στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Η ανωτέρω παραχώρηση θα ενισχύσει το έργο της συγκεκριμένης δομής ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας, καθώς εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ανθρώπους τρίτης ηλικίας, ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν μπορούν να μετακινηθούν και να εξυπηρετηθούν από τους οικείους τους.

Σε αυτές τις κρίσιμες λοιπόν στιγμές που διανύουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών είναι πολύτιμη και αξιέπαινη.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρείας “Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε.” αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Τους ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μια φορά για την προσφορά τους».